![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pokaz mi nagrywarke ktora to potrafi... O programie nie wspominajac. Jaki bylby sens produkcji modchipow, gdyby dalo sie to zrobic?
|
Cytat:
Ha ha ha hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa Pozdrawiam |
Ja rowneiz survival horrory cenie ponad wsyzstko + Metal Gear Solid, a reszta z konsol to czysty shit :-)... CO do kopii : nie obejdzie sie neistety bez przerobienia konsolki (polecam RIpper 2). W razie czego sluze lista (struktura) plikow, gdybys chcial wykonac kopie na 2 x CD-R (wowczas mamy tzw. swap point po ktorym zmieniasz plyte - nastepuje to po walce z potworem w samolocie). Przegranie 1:1 plyty PS2 DVD jest NIEMOZLIWE!!!
|
Może zrzuć nośnik w postaci obrazu, potem nagraj na płytę. Jak gra jest zabezpieczona, to musisz najpier rozpoznać zabezpieczenie, a potem ustawić program na te zabezpieczenie.
|
Jak zrobić kopię bezpieczeństwa gry na PS2?
Temat kopiowania zabezpieczonej płyty z grą na Play Station 2 u mieściłem w dziale DVD, gdyż gra ta na takim właśnie nośniku jest zapisana.
Kupiłem jakiś czas temu grę Resident Evil Code: Veronica. Nie jestem jedyną osobą w domu, która lubi grać w survival horrorki (łącznie jest nas troje). Płytka jednak ma już kilka (diesiąt nawet) drobnych rysek. Jak narazie odczytywana jest bez problemu, jednak obawiam się, że nie długo żadne z naszej trójki nie pogra w nią wcale. Jakiego programu użyć aby wykonać kopię bezpieczeństwa? A może ważny jest również typ nośnika? Jak już wspomniałem, gra jest na płycie DVD, a nagrywarkę do nagrywania tego typu nośników posiadam. Wolę wydać 5 do 10 zł na DVD-/+R niż 129 na nową grę. Z wielką niecierpliwością oczekuję wskazówek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |