![]() |
[QUOTE=nimal]do spawania z samych mp3 nie potrzeba wtyczek - odpowiednie dekompresory sa juz zawarte w nero, feurio, winoncd czy dowolnym innym sofcie
Rzeczywiście, nie wiem dlaczego nie skumałem tego wcześniej. Nagrałem płytke, ale i tak gówno z tego, moja wieża nie widzi jej. |
do spawania z samych mp3 nie potrzeba wtyczek - odpowiednie dekompresory sa juz zawarte w nero, feurio, winoncd czy dowolnym innym sofcie
a obrazkow Ci nie dodaje bo klikasz dodaj i zamiast poczekac na tabelke zamykasz okienko - poczekaj chwilke i bedzie git ;p |
Nero Burning Rom plus wtyczki do Nero do nagrywania i dekompresji plikow mp3, ogg i innych.
Ps: Czemu mi nie dodaje obrazkow? |
Cytat:
|
Cytat:
|
OK, dzięki za pomoc. Spodobało mi się że będę mógł od razu nagrać CD-Audio z MP3. No trudno ... A może znasz inny prog, który tak potrafi i nie będzie grymasił na mojego LG.
|
jak na moj gust to spawara za nowa na ten sofcik
i wice wersja - progs jest za stary jak na taka nagryware ;p po prostu nie ma wsparcia ze strony tego programu dla tego napedu podaruj go sobie :) |
LG GCE-8480B Firmware v. 1.06
|
a co to za spawara? bo jesli jedna z nowszych to zapomnij o tym programie
np. u mnie jest cyrk typu - nagrywanie max x6 LoL (a ogolnie to mam od x1 do x6) :D |
no jasne
|
a w Opcjach (Settings) wybrales swoja nagrywarke ?
|
Sorry, że dopiero dzisiaj.
Przeciągam utwory na prawą stronę okna, klikam "Write CD" i ukazuje się komunikat "Specified device is not a CD recorder ! Please check program options". Po kliknięciu OK ukazuje się komunikat "CD recorded successfully" i po kolejnym OK nie dzieje się nic! Aha, w ustawieniach nagrywarka jest rozpoznana |
tzn. co nie dziala ???
nie nagrywa, nie widzi spawary, program wogole sie nie odpala, czy jakis komunikaty sie pojawiaja ? PS. instaluje i sprawdzam ;) |
Ashampoo AudioCD Burner
Zainstalowałem (z cd chipa) i nie działa. Może ktoś wie dlaczego?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |