Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   call of duty 2-gi cd (https://forum.cdrinfo.pl/f11/call-duty-2-gi-cd-28535/)

NEWYORKER 09.12.2003 23:47

instalka w cod jest bardziej kumata ;p po przerwaniu instalacji pyta czy zostawic to co juz jest czy wywalic
gdybym mial cd z gra to bym sobie poradzil (chyba:) ) ale koles zainstalowal gre a cd-ki zrzucil przeciagajac z folderu do folderu i gre oddal dlatego pytalem czy da sie cos z tym zrobic
najwazniejsze to ze gra niewazne jak ale smiga:peace:

M@X 09.12.2003 12:48

Cytat:

Napisany przez Markiok
...zakoncz instalacje na 1CD tylko tak zeby ta polowa co sie nagrala zostala na dysku...

Kazdy install shield po przerwaniu instalacju, badz bledzie podczas instalacji usuwa to co zdazyl zaisntalowac. I w sumie chwala mu za to - nie zostaja na msmieci na dyskach. A co do COD - to faktycznie zamiast sciagac od kumpla po lanie po porstu przejdz sie do niego z dyszlem niech Ci zrobi obraz CD, albo przepali i przyniesie. Stara, sprawdzona metoda ;-P

Markiok 08.12.2003 21:36

No to ja mam wyjscie na 2CD jesli komus niebedzie przyjmowal 2 plyty to zakoncz instalacje na 1CD tylko tak zeby ta polowa co sie nagrala zostala na dysku i pozniej z 2CD bierzesz pliki zaczynajace sie pakX.pk3 one tam folderze na plycie sa i kopiujesz je do folderu nagranej do polowy gry FOLDER " MAIN" wklejasz i to wszystko!!! no i jak ktos ma cracka to go nagrywa i gierka chodzi jak miodzio:)

Banana Coctail 08.12.2003 18:42

Sprubuj poprośić kumpla o format obrazy cd2 który przenosi info o zabezpieczeniu (mds, ccd, bwt) i wypal z odpowiednim profilem

NEWYORKER 08.12.2003 17:45

juz sobie poradzilem skopiowalem z sieci katalog w ktorym kumpel zainstalowal se gre i smiga:pisze:
&^%* z plyta
mimo wszystko dzieki:piwo: :spoko:

misz_masz 08.12.2003 10:01

Jak dla mnie to obraz 2cd jest zepsuty i nic nie da nagrywanie tego tak czy siak. Trzeba szukać innej kopii.

NEWYORKER 07.12.2003 13:37

Cytat:

Napisany przez Maciej
Oryginał Call Of Duty zabezpieczony jest - Safedisc 3.10.
Przy odpalaniu gry... rząda dysk2 ???
Jak piszesz gra posiada "cracka" ...chyba wiesz co z tym zrobić?

z crackiem wiem co zrobic ale jak zcracowac niezainstalowana gre
2cd nie chodzi przy instalacji i w tym problem ze nie moge zainstalowac gry
a ty juz mowisz o graniu

Maciej 07.12.2003 09:11

Oryginał Call Of Duty zabezpieczony jest - Safedisc 3.10.
Przy odpalaniu gry... rząda dysk2 ???
Jak piszesz gra posiada "cracka" ...chyba wiesz co z tym zrobić?

NEWYORKER 06.12.2003 22:39

call of duty 2-gi cd

czesc to moj pierwszy post(zabezpieczam sie na wypadek gdyby pytanie bylo banalne)
moj koles dostal call of duty zainstalowal i zrzucil na hd cd1 i cd2 udostepnil przez lan i sobie draplem instaluje z hd i rzada 2cd to zgralem na cd za pomoca nero (nagrywarka teac 24 ) wkladam dysk 2 i nic wiec trafilem na to forum i troche juz przejrzalem doszlem do wniosku ze to jakies zabezpieczenie (nie wiem czy slusznie) sciagnolem mase programow i zaczolem zmagania
mam programy clone xxl ,alcoholer, alcohol120%,clone cd,protection id
jak scanowalem clone xxl plyte to nic nie pokazuje (nieznane zabezpieczenie)
natomias scan cracka progr protec id pokazuje sd 3.10
nagrywalem juz alkoholem i 4 cd zmarnowalem
czy da sie cos zrobic zainstalowac gre z hd lub cos z tym cd 2 zrobic
czy musze miec plyte z ktorej on instalowal i dopiero skopiowac
czy mozna zrobic poprawny obraz plyty z katalogu ds2 na hd
jestem zielony w tej materii i prosze o pomoc jak ktos uprzejmy
z gory thanx

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:40.