![]() |
A u mnie dziś spadł o 7 rano :D
Ale jestem beztalencie photoshopowe i plastyczne :| http://img135.exs.cx/img135/1153/cdr...go4copy1js.png Może ktoś wykona jakieś fajne świąteczne logo?? ;) Nimal, jest bardzo zdolną bestją graficzną :P |
u mnie sniegu za oknem nie ma, wiec i tego w logo mi nie brakuje :)
|
Na tegoroczną zime i święta również by się przydało nowe logo ;)
|
Sid oczywiscie bywa, ale zauwazalnie rzadziej... O wiele rzadziej! A zrobic nie zrobie bo po porstu sie na tym nie znam - dlatego pisalem o zdolnych grafikach na forum...
|
"znikniecie"? przeciez on sie pojawia, raczej zmiana stanu skupienia, albo zmiana statusu
zrob takie logo, daj adminom, jak bedzie fajne to napewno nie odmowia ;) :) |
Odswiezam wlasny temat. Choc nie zrzedzilem na 11 listopada, to przyczyne braku sniegu w okolicach logo widac golym okiem i nie jest to bynajmniej ocieplenie klimatu. Przyczyna jest znikniecie Sid'a! Odkad go nie ma nikt tego pomyslu nie rozwija - a szkoda, bo na forum sadzac po sigach i avatarach mamy wielu zdolnych grafikow. Snieg wprawial w swiateczny klimacik a tak jest jakos tak... zwyczajnie ;-(...
|
nie umiem rysowac fireworksow :)
|
Może jakiś wybuchający fajerwerek? No chyba że już za późno na coś takiego, mogłem zaproponować wcześniej :(
|
Przydałoby sie dopisać jeszcze:
Y2k4 |
Mam nadzieje ze flagi uni nie bedziecie dorabiac niebawem :chytry:
|
Ilość załączników: 1
moim zdanie logo z flagą mogło zostać na stałe
|
Dobra robota! :)
Pozdro;) |
gud dżob :spoko:
|
super!
na serio świetnie to wygląda! :) Milutko.
A pomysł z lampkami i kabelkiem jest mistrzowski! Śnieg jest dobry, ale leżący na tych napisach, nie jest troszke jak śnieg ;) za bardzo górzysty, że tak powiem, troszke płaski jakby był wyglądałby naturalniej, choć jest cool, sam bym chyba lepiej nie zrobił. Brawa dla autora! |
platki sa ok, nierozjasnaijcie ich bo dostaniecie rozgi pod choinke ho ho ho ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |