![]() |
Teac W54E
Witam, od wczoraj mam problem z taka stra nagrywareczka..
Nagle zaczela dziwnie sie zachowywac, tzn po wlozeniu plyty ( probowalem roznych ) zaczyna tak dziwnie strzelac - tzn jak sie zawsze ladowalo cd to mechanim ja podnoscil i to teraz slychac caly czas - nagrywarka jest wykrywana przez biosa i win, pomsylalem ze moze zmiana firmware cos pomoze u siebie mam 1.1Y i probowalem wgrywac tego same i strsze wersje oczywiscie sie nie dalo.. program ktory to robil ( pod win 9 sciagniety ze strony teca wywalal blad ze nie mozna. Pomyslalem moze czy by sie nie dalo jakims innym programikiem zastepczym tego nie zrobic np w ten spoob ze od kogos kto ma taka nagrywarke sciagnac jego i wgrac do mojej lecz nie znam takich programow. Moze cos polecicie albo na maila podeslecie programik + jakis biosik ? Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam |
kiedyś też walczyłem z firmwarem do tego modelu
nie da się wrócić do porzedniej wersji oprogramowania używając aplikacji ze strony Teac-a może program w rodzaju MtkFlash mógłby tu pomóc ale nie wiem czy taki odpowiednik dla Teca-a istnieje może tu: http://www.firmware-flash.com/ coś więcej znajdziesz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:25. |