![]() |
Neverwinter Nights PL
Jakie zabezpieczenie ma zwykły NWN PL ?
|
Cytat:
|
SecuROM V. 4.83.55.0149
|
Cytat:
|
A ja tez mam problem z ta gra - utworzylem obraz do Cd3 (tylko ta wymaga lamania). Zrobilem go Alcoholem pod zabezpieczenie SefeDisc *NEW* 4.8 - no i fajno - nagalem na RW - fajno - nagrywam na CD-R - 15% - Blad... - nie wiem co jest - czy to wina plyt, ktorych uzywam ?? - Akossy ?? A moze nagrywarki ?? Teac W540E... - jak bedzie potrzebne to moge podac caly sprzet - ale niewazne - jak POKONAC ZABEZPIECZENIE !!!?? HELP
|
Posłódź albo spróbuj jeszcze raz na tych płytkach lub innych
|
Czyli to wina Plyt ??
|
Sam stwierdziles ze na cdrw nagralo sie ok, a akoss to badziew tym bardziej ze pewnie nagrywales je na maxa czyli 40x? Zmniejsz predkosc wypalania (16x to maximum a lepiej jeszcze wolniej) moze sie uda a najlepiej zmien plytki.
|
Nagrywalem na Platinum - na Maxa - to samo - a co do predkosci to ALcohol - jak wciskam profil SECUROM *NEW* (v4.x) - to automatycznie daje mi wypalanie na MAXA !! - czyli co - mam nagrac na Platinumach lub/i Akossach jeszcze raz tylko zmienic predkosc ?? - bo jak zmieniam predkosc to i profil ulega zmianie - na WLASNY
P.S. Mam jeszcze Verbatimy. Ale nagryywajac na nich, chce miec pewnosc ze nie bedzie bledu - chyba ze to bedzie ostatecznosc - czyli jak powiecie - ze skoro na Akossach i Platinumach - mimo zminiejszenia predkosci nie chodzi - wyproboj Verbatimy (z jaka predkoscia) |
Ludzie dzieki - nagralem Alcoholem 120% na Akossach - z predkoscia 8x - co prawda - profil zmienil sie na "wlasny" ale "It's Working !!" Wiec wielkie dzieki !!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:38. |