![]() |
jAK MYŚLICIE CO WYBRAĆ?
Która nagrywarkę byście polecili: LG 4040B za 500zł, Liteon 401s za 450zł czy Ricoh 5240 za 400zł??? a MOZE WARTO POCZEKAĆ AŻ WYJDĄ SZYBSZE PRĘDKOŚCI ZAPISU BO TERAZ TO CHYBA 30MIN TRWA NAGRANIE PŁYTKI Z PRĘDKOŚCIĄ 4RAZY
|
Ja mam LG i jestem z niej bardzo zadowolony. 500 zl? Pachnie mi to allegro, co osobiscie odradzam... Na LiteOn'a ludzie narzekaja, a o Ricohu sie nie wypowiem bo pierwsze slysze. Warto jedynie czekac na dwuwarstwowki, bo predkosc... 4x wypalaja 15 minut i jest to naprawde krotko, a w****iaja mnie ludzi dla ktorych liczylo sie (przy CD-R) kazde 5 minut a potem kazda minuta i tak do 52x. Ja moglbym szczerze mowiac dalej nagrywac moim HP 2x, ale nei mial overburningu i to bylo glowne kryterium wymiany. Ludzie : nie dajcie sie zwariowac w tym swiecie! Naprawde nie ma sie gdzei spieszyc!!!
|
A ZAPOMNAIŁEM JESZCZE O nec 1300a ZA 480żł ,są to ceny ze sklepu za granicą i 2 lata gwarancji.
|
Cytat:
|
Ja jednak bralbym LG GSA-4040B ;-P
|
a ja nie wolałbym LG ;) nie mam przekonania do LG w żadnej postaci (osobiste przekonania), jedynie DVD-RAM może kusić, ale obejdzie się bez tego. Mam NEC'a i działa, nawet (zwłaszcza) na hackowanym firmwarku ;)
|
Z tego co podales najlepszy bylby NEC.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:44. |