![]() |
jak ktos sie uparl na tego SHITcreatora to juz polecam 4. 5 poleciala szybciej z mojego kompa niz tam wleciala. a najlepsza rada to zostawic to gowniane oprogramowanie w spokoju i przesiasc sie chociazby na neronka.
pozdrawiam |
Chlopaki jak sa problemy z tym Eascy CD Creator 5 Platinium to nie lepiej zmienic soft do nagrywania na taki ktory sie nie krzaczy ???
Pozdrawiam. |
problemy są tylko w win98 i Me a w WIN 2000 wszystko jest ok
|
Wystarczy że nie zainstalujesz Direct CD i wszystko jest OK.
Przy instalacji wybierz Custom i wyłącz Direct CD. |
6
zalecane jest że jesli masz nagryware na ide to aby była master i najlepiej sama na listwie ... no nie ważne Sprawdź czy w Panelu sterowania/System.. w zakładce Menadżer urządzeń /CDROM tam najedź na swoją nagrywarkę....i daj ustawienia ... sprawdźczy tryb DMA jest włączony jeśli tak to go wył jeśli nie to go wł :) zrestartuj i sprawdź czy się coś poprawiło Na ogół powinno być włączone...jeśli to nie pomoże to szykuję się na jakiś poważniejszy konflikt pozdro 6 |
jeszcze nie znalazłem takiego z którym bym nie miał problemów. Jeden nagrywa same sesje CD, drugi tylko audio. Zastanawiam się, gdze tkwi błąd (co to znaczy profil DMA?). W serwisie zapewnili mnie, że wszystko jest dobrze połączone, nagrywarka jest na IDE Secondary Master, DVD normalnie jak CD.
P.S> Dzięki za zainteresowanie. |
Tylko z tym programem masz problemy ???
czy z innymi również (chodzi mi o programy do nagrywania) |
Win98 SE, nagrywarka LG 12x8
|
jakiego windowsa ?
|
Probemy z EAsy CD Creator Patinum
Po zaadowaniu Windowsa wysakuje bą - 32 bitowy sterownik CDRPWD(01) +000AD23 próbowa użyć usugi systemowej, która nie zostaa zaadowana. Co robić?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:52. |