![]() |
tak to jest klucz produktu i to musisz wpisac podczas instalacji
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
to jest wlasnie klucz.
costam-OEM-costam |
Produkt ID nie jest kluczem, jest on w formie
...- OEM- ...-... |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Hmm ale w NT4 na tejże wlasnie ksiazce jest umieszczony klucz do produktu i nazywa sie to Product ID: i numerek, to jest ten klucz ktory trzeba wklepac, a o ile pamietam to naklejki z kluczami zaczely sie dopiero od w2k
Jak masz kolorowa ksiazke to na jej przedniej okladce widnieje ten klucz |
Z tego co wiem to NT 4.0 miały bodajże 2-6 różnych kluczy. W tedy jeszcze tak nie było jak teraz z XP. Zawsze możesz skorzystać z Cukra S.A. :)
Ale mogę się mylić! Pozdro;) |
Czy da się ...? - klucz do NT
Dostałem dzisiaj od kumpla Windowsa NT 4.0 Workstation (Certyfikat w postaci książki, kartę rejestracyjną i oryginalną płytkę (2 szt, jedna system a druga SP4). Niestety do zestawu nie ma CD-Keya a koleś nie pamięta na jakich cyferkach go instalował (w ko ńcu to był 1998 rok i ma prawo zapomnieć). Czy istnieje możliwość wyciągnięcia z płytki zagubionego elementu. A może są sposoby wygenerowania klucza, z którym ten system będzie współpracował. Prawdopodobnie system ten nie był rejestrowany (jest czysta karta rejestracyjna) więc od microsoftu go nie wyciągnę.
A może ktoś wie, jak się ma sprawa legalności do używania (nieoryginalnego) klucza. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |