![]() |
RCE a DVD Decrypter
Witam..
Pytanko: DVD Decrypter mówi, że: RCE Protection: NO Copyright Protection System Type: NONE Czy oznacza to, że można swobodnie kopiować całe DVD za pomocą programów do klonowania (np. CloneDVD lub innych tego typu) ? Cheers :) |
Tak. (nie prościej było spróbować? ;)
|
dzięki
Nie bo musialem film oddać szybko i zależało mi na czasie. Zrippowałem go tymczasem na HD. Spróbuję jak trafi sie nastepna płytka z podobnymi parametrami.
A tak w ogóle to różnie z tym bywa jeśli chodzi o programy do idenryfikacji zabezpieczenie przynakmniej na zwykłych CD. Raz widzą raz nie, innym razem "kłamią". Dzięki |
DVD Decrypter (zdaje się, że nie dotyczy to najnowszej wersji) czasem zostawiał jakieś nierozkodowane pakiety w środku. Mnie osobiście nigdy się to nie przytrafiło. DVD Dec jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :)
|
kurna a mi podczas zgrywania decrypterem i wogóle innymi programami wyskakuja na jedenj płytce dvd takie błędy że nawet po ich zignorowaniu ( w decrypterze) nie da sie zgrać filmu, dla ścisłości nie wykrywa zabezpieczeń - ale nie wiem czy te błędy nie są formą zabezpieczenia (to jest najbardziej prawdopodobne)
|
A w jakiej kondycji jest rzeczona płytka? Rysy?
Właśnie mi się przypomniało, że trafiła kiedyś w moje ręce płytka Bad Boys. Kolega nie mógł jej zripować i poprosił mnie... Po mniej więcej tygodniu walki na wszelkie możliwe sposoby poddałem się... Stan płytki był niemal idealny ale i tak nie udało się zrzucić.. Z tego co pamiętam to był taki jeden egzemplarz (kolega chyba wymienił w sklepie na inny i problemy zniknęły) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |