![]() |
Ulubiony P2P
Ciekaw jestem która sieć wygra. Swoją drogą mamy tu samych "osłów" :-)
|
wszyscy krzycza o panach stukajacych do drzwi a ty z takim tematem... niezle wyczucie
ps. w moich roots nie ma rasta |
Sid nie można się ich bać. Trzeba się postawić i nie dać się zastraszyć jak, np. skinom
|
dla mnie the best jest eMule.
Przyzwyczailem sie do niego, na poczatku mialem slabe transfery, a jak sie rozchulał to idzie jak szalony. Poczekam troche na zrodelka i zasysa prawie max lacza. ostatnio ciagnie mnie tez do DC++, i slyszalem dobre zdanie i polecano mi Soulseek |
ile ty masz lat? postawic prawu? gdzies ty sie chowal? prawo jest zle lub dobre - ale jest prawem - jesli go nie przestrzegasz - to licz sie z konsekwencjami, kiedy zabiora ci kompa to zaden trybunal w sztrasburgu ci nie pomoze... a jak pokrzyczysz sobie na policjanta rozne roznosci to dostaniesz pala w samoobrnie i ze 3 lata za czynna napasc na funkcjonariusza
inna sprawa ze sprawa chodzenia zostala rozdmuchana |
od początku...... Kazaa
cenie za prostote, łatwy dostęp, brak jakiś dziwnych ograniczeń :) |
Sid jeszcze jedno w Polsce jest bezPrawie. Gdyby piractwa miało nie być to trzeba w trybie natychmiasytowym zlikwidować wszystkie szybkie łącza.
Poza tym TPSA gdyby przeglądneła swoje logi to większości abonentów powinna odłączyć net i telefon. |
Cytat:
ja nie uczestnicze w tej ankiecie... nie sciagam przez p2p... jesli juz to tylko FTP pozdrawiam |
Bionic 2.16 - brak w wykazie:) (tak prawde mowiac jest to po prostu zmodyfikowany eMule
|
kolejny ;nienamierzalny;? tak jak kadecostam?
hiehie |
Od dluzszego czasu tylko eMule w postaci LSD :)
|
Sid ktoś tu w tej sondzie mówi/pisze o ściąganiu???
Tu jest mowa o ulubionym kliencie P2P, więc... A swoją drogą to moim ulubionym jest eMule :) |
Kazaa Lite a teraz przymierzam się do Soulseeka i Bit Torrenta.
|
MLDonkey czyli Linux'owa wersja eDonkeya ;)
|
Cytat:
PS. mojej dojarki tez tu nie ma. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:37. |