![]() |
Cytat:
|
Andrzej, zgadzam się z Tobą. Wyrzucanie przez okno tego typu przedmiotów w centrum miasta nie jest bezpieczne dla przechodniów. Widać gościu miał wyobraźnię. :(
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja jakbym już miał rzucać to troche lipa bo rzuciłbym przed klatke zaraz (2 piętro), a pozatym odczepiać te wszystkie kable to by mi się nie chciało :P :) Chyba że bym trafił w tych kontrolerów :jupi: ;) |
a jak, tylko wiesz jasut ja bym kompow slabszych niz 3ghz niebral ;) :P
|
Cytat:
Miłosierny jestem. :fiu: |
moj telewizor sie juz tylko do rzutu na odleglosc nadaje... szkoda ze mam trawe pod oknem - bo na betonie by sie ladnie roztrzaskal... (4 pietro budynku z sufitami na poziomie 3.40...)
mam tez stary monitor 14" hercules - ktory miejscami stracil wlasciwosci swiecace - nim chyba tez kiedys rzuce |
U nas na miasteczku studenckim AGH tego typu motywy nie są taką rzadkością. W ostatnie juwenalia był konkurs największych przedmiotów wyrzuconych przez okno. Ponoć leciały stołki, krzesła, stoły (!), jakieś tam szafki... sprośród innych dupereli podobno leciał telewizor, ale ktoś się w końcu wkurzył i wyrzuciał... lodówkę! Dodam tylko, że wygrał...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
paput format+legalny windows wystarczy naprade niemusisz sie bawic w rzut kompem na odleglosc ;)
|
Cytat:
PS. Jeszcze kilka postów dotyczących ostatnio panującej psychosy i dla świętego spokoju otworzę szeroko okno i wyj..bie komputer (11 piętro). |
Cytat:
Odznaczyc lub zaznaczyc w zaleznosci od potrzeb ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |