Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Naloty :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/naloty-28697/)

andrzejj9 12.12.2003 21:46

Cytat:

Napisany przez Nol
Andrzej, zgadzam się z Tobą. Wyrzucanie przez okno tego typu przedmiotów w centrum miasta nie jest bezpieczne dla przechodniów. Widać gościu miał wyobraźnię. :(

Bede teraz szczery do bolu (ale raczej nikogo nie obraze, bo ten, kto moglby sie na to obrazic i czuc, ze jest to skierowane do niego, i tak tego nie zrozumie): niektorzy ludzie sa tak ograniczeni umyslowo, ze cos takiego jak wyobraznia w ogole w ich pustych glowach nie istnieje. Mysla oni tylko o sobie i nawet przez ulamek sekundu nie pozwola sobie na wysilek zastanowienia sie nad konsekwencjami swoich czynow. Dla mnie tacy ludzie sa po prostu kompletnymi odiotami. Bo ta ich beztroska nie jest spowodowana zadnym ograniczeniem umyslowym. Kazdy (no niech bedzie, ze prawie kazdy, pomijam niewielki odsetek osob z rzeczywistymi chorobami umyslowymi) jest w stanie na kilka sekund przestac cos robic i po prostu sie zastanowic, co poprzez to osiagnie i jaki moze byc tego skutek. Trzeba tylko chciec to zrobic. Nie udowadniac swiatu swojej wyzszosci poprzez pokazywanie bezstroski i pewnosci siebie. To jest po prostu zalosne. Szkoda, ze dowod tej zalosnosci najczesniej wiaze sie z krzywda innej osoby...

Nol 12.12.2003 18:59

Andrzej, zgadzam się z Tobą. Wyrzucanie przez okno tego typu przedmiotów w centrum miasta nie jest bezpieczne dla przechodniów. Widać gościu miał wyobraźnię. :(

andrzejj9 12.12.2003 15:48

Cytat:

Napisany przez Nol
U nas na miasteczku studenckim AGH tego typu motywy nie są taką rzadkością. W ostatnie juwenalia był konkurs największych przedmiotów wyrzuconych przez okno. Ponoć leciały stołki, krzesła, stoły (!), jakieś tam szafki... sprośród innych dupereli podobno leciał telewizor, ale ktoś się w końcu wkurzył i wyrzuciał... lodówkę!

No ale to przynajmniej wszyscy o tym wiedza i nikt sie pod oknami nie paleta. A przeciez tam przez ta ulice moglo przechodzic jakies dziecko. Niedaleko jest szkola i o pewnych godzinach pelno ich tam jest. Gdybym tam wtedy byl, to mimo, ze jestem czlowiekiem naprawde spokojnym, poszedlbym do tego mieszkania i porozmawial z ta osoba (i oczywiscie rowniez zadzwonil na policje, maja komende dwie ulice dalej, moze z nudow by przyjechali).

Cytat:

Dodam tylko, że wygrał...
No coz, trudno mi podejzewac inaczej ;)

paput2000 12.12.2003 13:49

Cytat:

Napisany przez jasut
Masz moj telefon, zadzwoń w przypływie desperacji to ja go od Ciebie zabiorę. :D :D
Miłosierny jestem. :fiu:

No wiesz, ta moja akcja może być spontaniczna i nie zdąże zadzwonić, albo Ty nie zdążysz dojechać. :)

CIAPEK 12.12.2003 13:33

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
moj telewizor sie juz tylko do rzutu na odleglosc nadaje... szkoda ze mam trawe pod oknem - bo na betonie by sie ladnie roztrzaskal... (4 pietro budynku z sufitami na poziomie 3.40...)
mam tez stary monitor 14" hercules - ktory miejscami stracil wlasciwosci swiecace - nim chyba tez kiedys rzuce

LOL :D :D :D buuuuhahahah

Ja jakbym już miał rzucać to troche lipa bo rzuciłbym przed klatke zaraz (2 piętro), a pozatym odczepiać te wszystkie kable to by mi się nie chciało :P :)
Chyba że bym trafił w tych kontrolerów :jupi: ;)

Pawel_k 12.12.2003 13:23

a jak, tylko wiesz jasut ja bym kompow slabszych niz 3ghz niebral ;) :P

jasut 12.12.2003 13:14

Cytat:

Napisany przez paput2000
Myśle, że jakiś dowcipniś wykorzystał panującą sytuacje i napisał "dowcipnego" trojana.
PS. Jeszcze kilka postów dotyczących ostatnio panującej psychosy i dla świętego spokoju otworzę szeroko okno i wyj..bie komputer (11 piętro).

Masz moj telefon, zadzwoń w przypływie desperacji to ja go od Ciebie zabiorę. :D :D
Miłosierny jestem. :fiu:

-Sid-The-Rat=> 12.12.2003 09:50

moj telewizor sie juz tylko do rzutu na odleglosc nadaje... szkoda ze mam trawe pod oknem - bo na betonie by sie ladnie roztrzaskal... (4 pietro budynku z sufitami na poziomie 3.40...)
mam tez stary monitor 14" hercules - ktory miejscami stracil wlasciwosci swiecace - nim chyba tez kiedys rzuce

Nol 12.12.2003 09:40

U nas na miasteczku studenckim AGH tego typu motywy nie są taką rzadkością. W ostatnie juwenalia był konkurs największych przedmiotów wyrzuconych przez okno. Ponoć leciały stołki, krzesła, stoły (!), jakieś tam szafki... sprośród innych dupereli podobno leciał telewizor, ale ktoś się w końcu wkurzył i wyrzuciał... lodówkę! Dodam tylko, że wygrał...

andrzejj9 12.12.2003 00:48

Cytat:

Napisany przez paput2000
Myśle, że jakiś dowcipniś wykorzystał panującą sytuacje i napisał "dowcipnego" trojana.
PS. Jeszcze kilka postów dotyczących ostatnio panującej psychosy i dla świętego spokoju otworzę szeroko okno i wyj..bie komputer (11 piętro).

Wiem, ze to byl zart, ale jakis czas temu na ulicy Chrobrego we Wroclawiu jakis koles cos takiego zrobil. No, moze niedokladnie, bo nie byl to komputer, tylko telewizor i nie 11 pietro, tylko 4, ale po prostu wyrzucil telewizor przez okno. Nie wiem, co z takim czlowiekiem mozna by zrobic, ale naprawde dobrze, ze akurat nikt wtedy pod tym oknem nie przechodzil...

Ormianin 12.12.2003 00:16

Cytat:

Napisany przez paput2000
Jakoś nie mam przekonania do legalnego softu - wole wydać na piwo. :)

swieta racja!

paput2000 11.12.2003 22:38

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
paput format+legalny windows wystarczy naprade niemusisz sie bawic w rzut kompem na odleglosc ;)

Jakoś nie mam przekonania do legalnego softu - wole wydać na piwo. :)

Pawel_k 11.12.2003 21:49

paput format+legalny windows wystarczy naprade niemusisz sie bawic w rzut kompem na odleglosc ;)

paput2000 11.12.2003 21:31

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Przed chwila zadzwonil do mnie kolega i powiedzial ze ma dziwne akcje z kompem. Progsy nie chca sie odpalac a jak instalowal cos to mu wywalilo ze ma nielegalnego windowsa i ze jego IP zostal spisany i bedzie mial kontrole policji. Gosc sie przestraszyl (choc ma NEO i namierzyc go przez burdel w TPSA nie jest latwo), tym bardziej ze drugim komunikatem bylo ze za minute rozpocznie sie formatowanie dysku. Okazalo sie ze to jakis glupi trojan i dlatego pytam sie was czy kiedys cos takiego widzieliscie? To pojawilo sie dzisiaj. Od razu skojarzylo mi sie z ta "histeria" w sieci, ale raczej nikt oficjalnie by na cos takiego sie nie zdecydowal.

Krzycho83 11.12.2003 20:57

Cytat:

Napisany przez tomall0
I tylko wystarczy go uruchomić odznaczyć, zamknąć i już po ptokoch:)?

Odznaczyc lub zaznaczyc w zaleznosci od potrzeb ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20.