![]() |
JA skopiowałem tą grę za pomocą Alcohol 120% 1.4.8 build 1222 (nagrywarka lite-on 52327s). Nastepnie uruchomiłem gre z DVD samsung sd-616f i wszystko chodziło oki.
|
odp
Cytat:
|
Gra jest zabezpieczona safedisc 3.10 ale jak ustawisz w Alcoholu 120% safedisc 2.9 to tez skopiuje. U mnie i u kolegów działa bez problemu. Acha ja kopiowałem z oryginału.
|
dop
ma taki problemik gra nie chce uruchomić się u kumpla wyskakuje komuikat o prawidłowym dysku CD , powiedziałem żeby zanstalował alcohola ukrył nosnik
cd-r i nie działa a co ciekawe nie działa nawet oryginalna gra co jest grane ? |
Cytat:
a myślałem że to niewykonalne na tego typu nagrywarce |
Clone XXL obsługuję tylko safedisc do 2.9 ...:)
Protect ID jest wiarygodniejszym żródłem od CLonyXXL...:) Przeskanuj wszystkie płyty...bedziesz wiedzieć. |
Powinno nie być problemu, przeskanuj pozostałe płytki zazwyczaj powiniem być SD 2
|
Władca Pierścienia - Powrót króla
Mam takie pytanko przeskanowałem płytkę ClonyXXL wykrył SaveDisc 2.9 a program Protection ID v3.4 SaveDisc 3.10 poszukałem trochę na necie i pisze że ta gra zabezpieczona jest SaveDisc 3.10 (tzw Play Disc) i mam pytanie czy zabezpieczony jest tylko ten playdisc czy wszystkie płyty ? będę miał do dyspozycji oryginał od kumpa a chciałem zobaczyć czy moja nagrywarka
LG 8320B sobie z tym poradzi + program alcohol 120% 1.4.7.1005 Powodzonka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:46. |