![]() |
Cytat:
|
Lg
nie masz zbyt dużych wymagań, a nim z pewnością sprosta i to jeszcze z nawiązką LG.
Nie wiem co tam wypuścił teraz Litek, ale jak nic poza "kopniętym" modelem 52 32 52 to podziękuj tej firmie. Polecam LG: 48/24/48, 52/24/52, 52/32/52 :spoko: |
Cytat:
|
LiteOn-moim zdaniem jedna z najlepszych firm produkujacych "wypalarki"
Poszukaj, któa Ci odpowiada |
NEC ND1300 albo Pioneer A06 (106) z nastawieniem na ta druga. A z LiteONem to za duzo problemow.
|
Kazda, a w szczegolnosci LiteOn, albo Sony (ladny design, bebechy Litka) albo AOpen.
Jak LG to nie 52x32x52-jest slaba. To samo Samsung - slaby. |
przy Twoich wymaganiach mozesz wziasc cokolwiek ;) ale jak radzil Nol wez sobie Litka - wystarczy z nawiazka :)
|
Myślę, że w Twoim wypadku najlepszym rozwiązaniem byłby zakup nagrywarki LiteOna. Mimo, że chodzą słuchy o pogorszeniu się jakości tej marki, to nadal jest to dobra nagrywarka, za którą zapłacisz przystępną cenę.
|
Ktora nagrywarka ?
Czesc wszystkim
Nagrywarki to temat mi superobcy. Proboje sie przegrzebac przez faq, testy, porownania, newsy, ale tego tyle jest ;) Dlatego prosze o szybka rade na forum: Potrzebuje nagrywarke CDRW do takich zastosowan: - max kilka plytek nagrywanych na tydzien. - nagrywanie glownie backupow danych, czyli np. kopiowanie superhiper_zabezpieczonych plyt ma znaczenie marginalne - cena nie ma znaczenia marginalne-nagrywarki tak potanialy i roznice miedzy nimi sa nie wielkie - to co moze byc ewentualnie wazne to wielokrotne dogrywanie do 1 plyty kolejnych porcji danych Podstawowe parametry praktycznie takie same I co wybrac ? Za info z gory dzieki ... Viqinx |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:12. |