![]() |
dzieki panowie za porady, zdecydowalem sie na tego LiteOn'a LTR-52327S, juz zamowilem w sklepie internetowym :P
|
ja bym na twoim miejscu tylko z tych 2 firm wybieral: lg lub liteona, a decyzje zostawiam tobie, na obu sie nie zawiedziesz :)
|
Na twoim miejscu dużo bym nie kombinował bo przekombinujesz. Bierz Litka 52327S, zapewne będziesz zadowolony.
|
Zapewne znajd± się tacy, którzy się ze mn± niezgodz±, ale ja nie polecam AOpena. Kolega z pokoju w akademiku ma t± nagrę i co chwilę narzeka. I to nie bezpodstawnie. Kończy się na tym, że co jaki¶ czas nagrywa na moim starym Plexie 16x:)
|
Mam LiteOn'a LTR-52327S od lipca 2003 i nie narzekam 8)
|
Na podstawie tego co do tej pory napisano na forum i w serwisie, mozna bez problemu dobrac cos odpowiedniego.
Kazde narzucone rozwiazanie jest bledne. Radze samemu przeanalizowac informacje. |
Jaka nagrywarke polecacie?
temat co prawda byl zaledwie kilka postow nizej ale uzytkownik mial zupelnie inne wymagania co do przyszlej nagrywarki niz ja.
Powiem Wam ze juz mam mętlik w glowie od tych wszystkich testow i porownan nagrywarek na cdrinfo.pl i nie wiem na ktora sie zdecydowac, najlepiej jak ktos w praktyce juz wyprobowal ktoras z nich i moze ja mi polecic, chcialbym zeby taka przyszla nagrywarka mogla: - zapisywac i odczytywac plyty 90 i 99 min - predkosc nie musi byc super szybka, ale niech bedzie przyzwoita - tygodniowo okolo 10 plyt bede wypalal - kosztowala do 400 zl - posiadala mozliwosc lamania wazniejszych i czesciej uzywanych przez producentowzabezpieczen. wybralem sobie "AOpen CRW5232" ale ta z koleji jest fatalna jesli chodzi o jakosc nagrywanych plyt audio a chcialbym zeby plyty audio tez w dobrej kopi nagrywala dzieki z gory za porady |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |