![]() |
[HELP] Mój prezent na Święta ... czyli co polecacie? ;-)
Witam!
Ponieważ Święta zbliżają sie do Nas coraz to wiekszymi krokami, a ja coraz czesciej siegam do portfela ... jak co roku, postanowiłem sobie samemu zrobić świąteczny prezent (bedzie jeden wiecej) ;) Jednym ze składników tej mojej "niespodziewajki" będzie jakas gra! I teraz pytanko, co byscie polecili z gier które zostały niedawno wydane lub zostaną wydane do 24.12.2003r. na polskim rynku "growym"? :) Myślałem o dzisiaj wydanej XIII w polskiej wersji jezykowej, (mam nadzieje ze to wersja kinowa jest, tak?) ale słyszałem o uciążliwym zmienianiu CD podczas grania ... Wie ktoś może czy w polskiej wersji cos sie zmieniło z przekladaniem CD, a moze jakies usprawnienia są? :jezyk: Ewentualnie czekam na propozycje z jakichs nowości ... P.S. Jak sadzicie, gdzie najtaniej bedzie mozna w tym roku upolowac godny tytuł (z gier) ? Media Markt (jakby zjechali z tą XIII do powiedzmy 79.90 ... ehhhh ...) czy jakieś hipermark(i)ety (?) - znowu jazda z moimi kobietami po sklepach ... |
odradzam empiki - drogo, zdzieraja niewiadomo za co
ja kupuje zawsze w Media - i staram sie trafic promocje - wtedy za smieszne wrecz pienadze mozna cos milego upolowac (zwlaszcza ze dobra gra to niekonieczne nowa gra) z gier nic nie polece bo gram w q3 a to ma juz pare lat :) |
Z gier bym kupil Mafie, ale ze gier nie kupuje to tego nie zrobie :P
Rozmyslalem, czy sobie jakiego filmu DVD nie kupic na swieta, mam kilka tytulow ktore by sie przydaly w kolekcji, ale pewnie caly $ pujdzie na prezenty dla bliskiech, wiec dupa :) |
A ja bym kupil Raymana 3, ale trzeba lubic pratformowki. Juz wlasciwie od razu po premierze chcialem go kupic, bo od razu nie byl drogi (cena wywolawcza 69zl, ale od razu MM sprzedawal po 59). Dzisiaj bedac w MediaMarckie zobaczylem ta gre juz za 29zl i na pewno bym sobie kupic, gdyby nie to, ze od pewnego czasu juz mi sie kompletnie nie chce w nic grac. Inna sprawa, ze szkoda mi juz na to czasu. W kazdym razie jesli chodzi o platformowki jest to teraz numer 1. I jeszcze za taka cene :)
|
GTA : VC, ewentulanie Mafie...
|
commandos 3, albo warcraft 3 + frozen throne
ale gorzej z cena ;) |
Rezerwowe Psy - polska gierka, kosztuje obecnie kolo 10 pln (jak sie go uda kupic :D ) a zabawa przednia :)
|
Rayman'a 3 PL już mam ;)
Kupiłem za 69zł razem z Rayman'em 2 PL ... to był biznes! A tak serio to nadal jestem w kropce strasznej. Pomóżcie :jezyk: |
Cytat:
|
Skoki Narciarskie 2004 :D
|
Cytat:
|
a ja pod choineczke chcem rower !
najprawdopodobniej bedzie to: GIANT "Rincon" (model oczywiscie na 2004) z wymianą amortyzatora na Manitou Six :) heh wkońcu sie doczekam ... tego na co czekam :) |
Polecam Call of Duty jesli sie lubi FPP to ta gra wymiata medala nawet :P
pozdro ;) |
Cytat:
Nic nie przebija MOHA - no, przyznam ze najnowszy dodatek jest nie trafiony, ale reszta to poezja FPP. Wlasnie slucham OST z medala ;) |
Cytat:
:czytaj: http://www.gry-online.pl/S032.asp?PA...t=szukaj+gry#1 premiera w polsce była niedawno dlatego cena nie jest zachęcająca <100zł :smutny: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:32. |