![]() |
MOzliwe ze nowa wersja jest platna. Zwracam honor - jak zwykle wiesz wszystko (i wcale nei ironizuje!)...
|
hmm - dostalem filmik (a nawet dwa - takie po kilkadziesiat sec.) mailem, nie moge go otworzyc w domu
sprawdzam avicodec - pokazuje radius cinepak http://www.cinepak.com/text.html za damke sciagnac tego nie mozna, zamienniki bezplatne nie daja rady kodeki zaproponowane przez allplayera tez nie daja rady ffdshow tez nie na tej stronce zobaczysz ze nie sciagniesz go za free, a kosztuje nieziemsko w pracy te filmiki lataja (win2k),a w domu nie (win2k3), wiec ms przestal chyba wspierac ten kodek |
DirectShowPack, jeszcze nie miałem filmu który by nie dzialał ( Nemo tez działa ). Nie polecam kodeka "Nimo", po instalacji filmy nabraly u mnie dziwnych kolorów......
|
Cytat:
|
|
ffdshow nie dal rady cinepakowi ;)
inna sprawa ze cinepak kosztuje takie siano ze rzadko sie spotyka filmy w nim zakodowane |
FFDShow...
|
Cytat:
i mi tak na marginesie "Finding Nimo" dziala ;) |
odpal avicodec (taki program malutki i darmowy ;p )- powie ci co Ci potrzebne do danego filmu, poda kupe info o zakodowaniu tego filmu i nawet da link do www odpowiedniego kodeka
|
Kodeki + gdzie jest nemo
Jakie kodeki sa potrzebne do odtworzenia tego filmu ?? Instalowalem nimo codec pack i nic.. jest tylko dzwiek system to win me
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:01. |