![]() |
Wypalanie danych w trybie Mode 2 - Problem !!!
Witam Wszytskich !!!
Pod tym linkiem http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...219&nrstrony=1 jest opisane wypalanie danych w trybie Mode 2 :) Super !!! Wszystko jest jasne i proste, ale......... u mnie to nie wychodzi :( Robię wszystko krok po kroku i przy próbie wypalenia płyty NERO 6 krzyczy abym wykorzystał OVERBURNING !! Podczas wypalania wskaźnik zatrzymuje się na około 96-98 % i w/w program wywala komunikat że ZAPIS DANYCH NIEPOPRAWNY :( Dzieje się tak na LiTeonie x52x24x52 !!! Pomocy !!! Może macie jakieś rozwiązanie :) Z góry dzięki Grac P. |
moze poprostu chciales za duzo wypalic?
jesli chcesz wcisnac ok800mb w trybie mode2 na plytke 700mb to nero nie powinien wlaczac overburningu,bo on ja widzi jako 700mb |
Cytat:
Danych było około 780MB :( |
powinno wejsc z zapasem - krotko mowiac cos sie pokopalo i nagrywalo normalnie
nie lepiej uzyc plytek 800? pewna sprawa i w nowych czytnikach nie ma problemu z odczytem (nie trzeba kombinowac jak przy tym cusiu z artykulu) |
Ilość załączników: 1
jestes piewien ze zrobiles wszystko jak trza?
po dodaniu plikow trzeba zaznaczyc ze maja byc w mode2 i dopiero polem tworzyc obraz plyty! |
Cytat:
Witam :) O tego nie zaznaczyłem !!!! Ale ze mnie ***** !!!! :( No cóż uczymy się całe życie :) Pzdr i Thx GracP. |
Cytat:
Ja mialem i tez nic. Nadal wywala komunikat o nadpalniu w NERO ( liteon 5224S) |
ja eszcze przed opublikowaniem tego artykuliku próbowalem tym programem i niestety mimo instalacjidrivera plyty takie dekodowane byly w mode1(np mp3 przerywaly piszczaly)
próbowalem tez obraz clona robic z takim samym skutkiem moja wierza mp3 chyba tez nie czyta mode 2 wiec zrezygnowalem |
tylko ze ja robilem nakladk 1.6 moze buga jakiegos ma
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:07. |