![]() |
Spam i klient eMail
Witajcie!
Od pewnego czasu dostaje bardzo dużo spamu. I chciałbym jakoś zachamowac ten spam. Czego mam użyć, jakiegoś klienta poczty eMail potrafiącego zwalczac spam. Czy może czegoś innego???? Prosze pomóżcie! |
Ja tez od pewnego czasu zaczalem dostawac kupe spamu.. a mam konto w o2.pl. Jest tam swietna opcja antyspam. Zaznaczylem i jezeli odbieram outlookiem to spam nie przychodzi tylko gromadzi sie w specjalnej wydzielonym miejscu. Kasowany jest co miesiac, mozesz rowniez go sam skasowac.
|
Ale ja mam płatne konto mojego Providera. I co mam zrobić
|
rowniez podlaczam sie do prosby. Czy jest jakis progs ktory ma blacklisty i filtruje maile? albo np. taki mod/hack do Outlook Express bo narazie z niego kozystam
|
Każdy w Outlooku może sobie sam zablokowac niechcianych nadawców.
W profesjonalnych (płatnych) kontach nie ma z tym problemów: ja przeniosłem się do home i tam mogę sobie sam ustawić czarną i białą listę. 8) |
Spampal + pluginy
www.spampal.org |
Witam!
skrzynka bogiego jest najlepszym rozwiazaniem... uzywam jej od dawna, probowalem innych, ale jednak do niej powrocilem :) |
Cytat:
a ktore pluginy proponujesz ? |
Cytat:
Niektóre serwisy oferujące możliwość założenia sobie konta e-mail mają taką opcję anty spamową, np. onet. A co do klienta, to osobiście nie używam :) |
Cytat:
Bayesian filter RegExFilter URLBody W moim przypadku nie przepuścił jeszcze ani jednego spamu, a ilość fałszywych rozpoznań to zaledwie kilka sztuk (4?). |
http://www.webmaster-eye.de/mirror/s...ator_0_9_7.exe
w dodatku po polsku hyba najleprzy jaki mialem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |