![]() |
2 pytania odnosinie safelocka
Witam!
ostatnio chcialem sie pobawic safelockiem i chyba cos mi nie wyszlo mam w zwiazku z tym takie pytania 1.) daczego jak zabezpieczylem plyte z winxp wszystkimi dostepnymi zabezpieczeniami safelocka i po wypaleniu wg wszystkich instrukcji po wolozeniu ORYGINALNNIE zabezpieczonej plyty wyskakuje mi blad zebym wsadzil ta orginalna czy jest to spowodowane tym e przy nagrywaniu clone cd nie wyskoczyl mi zaden blad dotyczacy naprawy TOC ? 2.) jak wypalic bootowalnazabezpieczona plytke WinXP sp1a ??? pozdro |
takiej płyty winxp nie da się zabezpieczyć safelockiem bo nie ma pliku exe. Do tego celu możesz użyć freelocka.
Jak coś prześlij mi swojego maila to ci go wyśle. |
Są dwie przyczyny z powodu których po włożeniu płyty nie mogłeś uruchomic programu:
1) zabezpieczyłes plik exe instalatora 2) pliki sprawdzające autentyczność pliku exe były w katalogu (muszą się znajdować w głównym katalogu płyty tzn nie mogą się znajdować w folderze. |
Cytat:
|
prawdopodobnie w opcjach zabezpieczenia SafeLocka zaznaczyłeś "sprawdzaj błędne sektory" a oddznaczyłes opcję modyfikacji TOC.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:06. |