![]() |
Cytat:
Albo "jak kto woli", opcje możesz sobie wybrać :) |
Zastanow sie co ty piszesz...
Cytat:
Cytat:
Piszesz ze nie ogladales, potem ze ogladales. Nie kapuje:blee:. A moze tepy jestem??? |
Kolega, ale ja oglądałem i postanowiłem zrobić paczekę ;)
|
Cytat:
nie ładnie oszukiwać i ludziom chłam polecać postaraj się na przyszłość |
Każdy popełnia swoje błędy :). Następnym razem się postram :D
|
Po tym co tu czytam, to nie bede juz tego sciagac, bo po co jesli to jakis shit, tak jak wiekszosc mowi. A dla kilku fajnych zdjec nie oplaca sie tracic czasu i tranferow :).
A tobie Piterniel sie dziwie, ze tego nie przejzales zanim to udostepniles. Duzo osob wprowadziles tym w blad. Az mi sie nie chce wierzyc. :blee:. |
Tak teraz je oglądam to też mi się zabardzo nie podobają. Ale te w katalogu WAPLERS są :spoko:
|
Ja ma, już jakiś czas całe. Ale mam mieszane uczucia co do tych zdjęć. Pare naprawde fajnych. Nawet warto, by ich nie szukac w necie.
Ale sorki nie które, nie są mi bynajmniej znane. Co one wyprawiają to Ho ho. ......ale z tym kiblem to przesada. Nie trwie i nie lubie. Pozdro |
Cytat:
|
Wrzuciłem to co ściągłem nic tak nie oglądałem co to ;)
|
told ya 8)
zapewne Piterniel sam do konca nie byl pewien co to :D ^_^ |
Cytat:
Poszło do kosza. |
Powiem tyle. Bys sie wstydzil zamieszczac taka tandete na forum (i reklamowac sie).
Tandeta, tandeta, tandeta. Marne zdjecia, wyciete z jakis gazet, z podpisami stron, jakosc fatalna, troche tapet (ogolnie dostepnych). jak po przegladzie zostalo 10 zdjec to wszystko. Poszlo do kosza! Bleee! |
mi cos tu smierdzi :blee:
Piterniel, jakas tu scieme walisz :P widac wyraznie ze nawet ty nie masz calosci (czerwone pola), nie przyjmuje odpowiedzi "nie wiem" i do tego ty nas sie jeszcze glosno (!) pytasz "Mam caly plik?!" :o SMIERDZI MI TO NA KILOMETR :cisza: - az moj osiol mdlosci dostal :D ^_^ |
Nio właśnie, pokaż pare miniaturek :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |