![]() |
uroki wyzylowanej na maxa technologii ;)
|
Czepiacie się troszkę... ;)
Przesiadłem się pewien czas temu z 52246S na 52327S i jeszcze nie popsuła mi żadnej płytki, hałas jest taki sam, jak w poprzedniej nagrywarce etc.
Myślę, że "zachowanie" nagrywarki zależy od konkretnego egzemplarza, jakkolwiek modelowi 52327S zdarza się chyba nieco częściej niż poprzedniczce... Taki przynajmniej można wniosek wyciągnąć na podstawie wypowiedzi na naszym forum. |
polecam podmianke...
|
Nie ma znacznia jaka plytka, przy wszystkich wpada w wibracje - niestety.
|
Cytat:
|
Bierz 52246S, to naprawdę dobry model.
|
Na forach chodzą słuchy, że model 6s jest lepszy od 7s. Wielu by zapewne wymieniło od ręki na Twoim miejscu. Zresztą poczytaj to forum, było wiele postów, w których userzy pisali, że 6s jest lepszy od następcy.
|
Lite-On 52327S i 52246S
Mam taki problemik, mój model 52327S robi się caraz bardziej hałaśliwy, wpada w jakieś wibracje przy odczycie X48 i więcej. Jest to naprawde odgłos podobny do pracującego odkurzacza. Razem z systemem mam uruchomiony Nero Drive Speed aby ograniczyc obroty napędu. Mogę zrobić wymiankę od ręki w hurtowni ale mają tylko model 52246S. Dla mnie to praktycznie bez różnicy, w testach obydwa są bardzo podobne. Jedynym minusem, jak dla mnie, to odgłos wysuwającej się tacki, w nowym modelu zdecydowanie bardziej przyjemny dla ucha. Zastanawiam się czy wymieniac czy czekac, nagrywarka pracuje poprawnie tylko przy odczycie powyżej X48 robi się bardzo głośno, dlatego mam ograniczone obroty softem.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |