![]() |
Być może masz uszkozony laser,bufor lub sidła ci korakcja błędów. Jeżeli powyssze rady napisane przez SEBAw to tylko serwis
|
A jak nie to zmień firmware :]
|
Sprawdź czy masz właczone DMA. Wgraj stery ASPI Adaptec + fixaspi. Jak posiadasz płytę główną opartą na czipsecie VIA to wgraj Hyperion 4in1
|
Problem z nagrywarka LG pomocy !!!!!!
Czesc
Mam problem z nagrywarka LG 48x24x48. Mianowicie nagrywa "KIEDY CHCE" tzn. nagram 2 plytki to 3 stanie mi np. przy 50% i wystepuje blad zapisu. To jest nieregularne, czasami mi zadnej plytki nie nagra,a czasami wszystkie. Staje tez w roznie, czasami na 30%, czasami na 90%. Tak sie dzieje niezaleznie od tego czy nagrywam DATA CD, czy AUDIO CD czy kopiuje plytke w locie. Nagrywarka ma rok, wczesniej dzialala poprawnie, czyscilem ja specjalna plytka ale to nic nie dalo. Byla sprawdzana na innym kompie i jest to samo. Z odczytem nagranych plytek nie ma problemow, przynajmniej sie narazie nie spotkalem. Prosze o pomoc, co moge zrobic i czy da sie to jakos naprawic??????? Pozdrawiam Filemon i z gory dziekuje za odpowiedz:):):):):):) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |