![]() |
Dzis urodziny obchodzi Pagerus :-)
A jako, ze to moj najlepszy przyjaciel pozwole sobie dzisiaj samemu, po raz pierwszy, zapoczatkowac topic urodzinowy :-)
Nie wiem, czy uda mi sie jeszcze raz napisac takie zyczenia, jak przed chwila, kiedy zresetowal mi sie nagle komputer (niestety musialem polaczyc sie przez modem), ale przynajmniej sprobuje :-) No wiec zycze Ci Pagerus jak najlepiej, aby spelnily Ci sie wszystkie Twoje marzenia (no, oczywiscie oprocz jednego, bo o czyms trzeba przeciez marzyc) i w ogole abys kazdy kolejny dzien rozpoczynal w jak najlepszym nastroju - tak jak dzisiaj :) Ogolnie ciesz sie zyciem i korzystaj z niego, bo kurcze, szybko sie starzejemy ;) Happy Birthday!!! :piwo: :cisza: :) :jupi: ps: No oczywiscie mi sie nie udalo, ale te tez nie sa zle :) Wysylam, zanim znowu cos sie stanie :) |
andrzejj9 - zyczenia wg mnie piekne, pewnie solenizantowi tez sie spodobaja :)
Pagerus - obys jeszcze niejedna plytke przepali popijajac zimne piwo :) i oby Twoje dzieci mialy bogatych rodzicow :) |
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
|
Wszystkiego najplepszego!!
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci i zimnego piwa!! :piwo: |
Wielkie dzięki za życzenia - za te co już się pojawiły i za te co się pojawią.
Andrew - życzenia bardzo ładne - podobają mi się oczywiście :) a tekst z bogatymi rodzicami moich dzieci rządzi - thx nimal :D Małe uzupełnienie - widzę, że pomału rośnie liczba życzeń dla mnie - jeszcze raz wielkie dzięki - wygląda na to, że jednak parę osób na tym forum nieco mnie już kojarzy - mimo, że nie mam tak wielu postów ;) BIG THX :) |
Sto lat, 100 lat niech żyje nam. 8)
|
Wszystkiego najlepszego !!!
|
Zdrowie twe :piwo: i wszystkiego najlepszego
|
wszystkiego dobreg o od Ciapexa ;) :piwo: :papa:
|
Cytat:
|
i ja sie dolacze... :) :piwo:
wszystkiego naj... :) :peace: pozdro |
sto lat
|
a sprawdzil ktos czy to napewno Pagerus ma dzis urodziny... wiecie zeby 2 wpadki niebylo :P ;)
|
Wszystkiego najlepszego!
|
seteczka :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:37. |