![]() |
Kopia bezpieczeństwa gry The Sims
Witam!
Mam problem ze zrobieniem kopii bezpieczeństwa gry The Sims. MA ona zabezpieczenie SafeLock 1 (chyba takie:)). Próbuję zrobić obraz ALCOHOLEM i jakoś mi nie wychodzi. Naokrągło wyskakująmi błędy sektorów. A obraz nie chce się zrobić. Co w takiej sytuacji zrobić??? Za wszelkie odpowiedzi i sugestie z góry dzięki. Pozdro;) --UPDATE-- Sory za błąd w temacie:) Nie można tego zmnienić. |
A inne programy też nie dały rady?
|
Sprobuj starym, dobrym CloneCD (4.2.0.2) - ja wykonalem nim kopie 1:1. Aha, i zabezpieczenie to SafeDisk 1 ;-P
|
Cytat:
Chyba sie przestraszyłeś błędów odczytu ?!! Zostaw ja kopiując zwierzaki z prędkościa 8 do 10% procent leciało mi prędkościa 0.1 bo zabezpieczone było tylko początek płyty . Jak mi sie zdaje z Safelock 1 pujdzie z szybko . 1.Odpal alcohola 2.Włóż CD z Simsami 3.Naciśnij Odczyt Płyty ustaw prędkość 4 lub max 8 4.Wyłącz Monitor 5.Idź do sklepu po Piwo 6.Wróć za max 30 minut i jest Ok |
Nie pamietam dokladnie - ale 30 min moze mu nie starczyc - ja plytki od GTA3 - kazda sie kopiowala 8 godzin ;-)
|
Predkosc zrzucania obrazow zabezpieczonych jest zawsze zalezna od napedu.
|
Cytat:
Nie na temat ale co mi tam ;) (...) 5.Idź po kumpi 6.weź ze sobą 100 zł 7.Idź se facet na pwiko do jakies knajpki z qmplami i wydaj te całe 100 zł na piwo ;) THE END :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |