Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Kopia bezpiczeństwa gry The Sims (https://forum.cdrinfo.pl/f11/kopia-bezpiczenstwa-gry-sims-28958/)

kraluk 17.12.2003 09:02

Kopia bezpieczeństwa gry The Sims

Witam!
Mam problem ze zrobieniem kopii bezpieczeństwa gry The Sims. MA ona zabezpieczenie SafeLock 1 (chyba takie:)). Próbuję zrobić obraz ALCOHOLEM i jakoś mi nie wychodzi. Naokrągło wyskakująmi błędy sektorów. A obraz nie chce się zrobić. Co w takiej sytuacji zrobić??? Za wszelkie odpowiedzi i sugestie z góry dzięki.
Pozdro;)

--UPDATE--
Sory za błąd w temacie:) Nie można tego zmnienić.

Banana Coctail 17.12.2003 10:07

A inne programy też nie dały rady?

M@X 17.12.2003 14:07

Sprobuj starym, dobrym CloneCD (4.2.0.2) - ja wykonalem nim kopie 1:1. Aha, i zabezpieczenie to SafeDisk 1 ;-P

Kuba001 17.12.2003 21:50

Cytat:

Napisany przez kraluk
Witam!
Mam problem ze zrobieniem kopii bezpieczeństwa gry The Sims. MA ona zabezpieczenie SafeLock 1 (chyba takie:)). Próbuję zrobić obraz ALCOHOLEM i jakoś mi nie wychodzi. Naokrągło wyskakująmi błędy sektorów. A obraz nie chce się zrobić. Co w takiej sytuacji zrobić??? Za wszelkie odpowiedzi i sugestie z góry dzięki.
Pozdro;)

--UPDATE--
Sory za błąd w temacie:) Nie można tego zmnienić.

Marian słuchaj alcoholem musi sie dać nie ma takiej możliwości przegrywałem dla chłopaka The Sims Zwierzaki zabezpieczone SafeLock 2 i wszystko ok.
Chyba sie przestraszyłeś błędów odczytu ?!! Zostaw ja kopiując zwierzaki z prędkościa 8 do 10% procent leciało mi prędkościa 0.1 bo zabezpieczone było tylko początek płyty . Jak mi sie zdaje z Safelock 1 pujdzie z szybko .

1.Odpal alcohola
2.Włóż CD z Simsami
3.Naciśnij Odczyt Płyty ustaw prędkość 4 lub max 8
4.Wyłącz Monitor
5.Idź do sklepu po Piwo
6.Wróć za max 30 minut i jest Ok

Drizzt Do'Urden 22.12.2003 14:19

Nie pamietam dokladnie - ale 30 min moze mu nie starczyc - ja plytki od GTA3 - kazda sie kopiowala 8 godzin ;-)

ThanatoS 22.12.2003 16:58

Predkosc zrzucania obrazow zabezpieczonych jest zawsze zalezna od napedu.

czkowron 01.01.2004 21:37

Cytat:

Napisany przez Kuba001
Marian słuchaj alcoholem musi sie dać nie ma takiej możliwości przegrywałem dla chłopaka The Sims Zwierzaki zabezpieczone SafeLock 2 i wszystko ok.
Chyba sie przestraszyłeś błędów odczytu ?!! Zostaw ja kopiując zwierzaki z prędkościa 8 do 10% procent leciało mi prędkościa 0.1 bo zabezpieczone było tylko początek płyty . Jak mi sie zdaje z Safelock 1 pujdzie z szybko .

1.Odpal alcohola
2.Włóż CD z Simsami
3.Naciśnij Odczyt Płyty ustaw prędkość 4 lub max 8
4.Wyłącz Monitor
5.Idź do sklepu po Piwo
6.Wróć za max 30 minut i jest Ok

---------------------------------------------------------------------------

Nie na temat ale co mi tam ;)

(...)
5.Idź po kumpi
6.weź ze sobą 100 zł
7.Idź se facet na pwiko do jakies knajpki z qmplami i wydaj te całe 100 zł na piwo ;)

THE END :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13.