![]() |
Przeczytaj to - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=27227 miałem podobny problem. Oddałem do serwisu odesłali nówkę. :)
|
serwis
|
wogole nic nie dziala! nawet nie odczytuje zadnych Cd-kow
|
Wyglada to jednak na uszkodzenie nagrywarki. Mozesz ja sprawdzic na innym kompie co da jednoznaczna odpowiedz, mogloby pomoc wyczyszczenie optyki, ale skoro masz gwarancje to nie mozesz jej rozebrac a plytek czyszczacych nie polecam.
Te problemy masz tylko na cdrw czy na cdr tez? |
nie no te odtwarzacze na ktorych probowalem to oczywiscie maja funkcje CDRW, a plyty CDRW - to przedewszystkim verbatim inne tez ale zadna nie dziala. Na reklamacje moge oddac ale chodzi o to zepotrzebuje ja TERAZ bo mam malo miejsca na twardzielu pozatym mam zadanie do budy i to musze ns CDr wypalic.
|
malo ktory stacjonarny odtwarzacz audio czyta rw, wiec jesli nie ma napisane w instrukcji ze czyta to nic dziwnego
jelsi problem dotyczny tylko konkretnych rw to sprawdz na innych - polecam verbatimy, wlasciwie jedyna firma ktorej mozna ufac bez zastrzezen (jesli chodzi o rw) jesli nadal nic to podlacz spaware u kumpla, to da odpowiedz czy spawara czy co innego (system np) skoro kupiles poltora miecha temu to masz gwarancje - wiec bedziesz mogl reklamowac (nawet jesli sprzet z komisu - istnieje cos takiego jak odpowiedzialnosc sprzedawcy za sprzedawany towar ;) ) |
Samsung SW-252F
:buu:
Samsung SW-252F Kupiłem nagrywarke samsunga SW-252F niespełna półtora miesiąca temu i juz nie działa. Zaczęło się od płyt CDRW, od samego początku nie mogłem nagrywać CD-Audio na cdrw bo żaden sprzęt nie był w stanie tego potem odtworzyć. Potem nie mogłem nagrać żadnych danych na CDRW (nagrywało się niby, ale potem nic na CD nie było), a teraz nic już nagrać nie mogę ? nawet odczytać! Teraz to mi już nic nie działa nie mówiąc już o odgłosach! Moje pytanie z tym związane czy może to być wina kompa? Czy jest to ewidentna wina nagrywarki Za wszelka pomoc będę wdzięczny Pozdrawiam wopper |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:56. |