![]() |
Potrzebuję serial do Feurio 165
Jak ktoś ma namiary......
Z góry dzięki |
Nie ma co prawda do 1.65 ale sa:
http://www.cracks.am/cracks/f.html http://www.thecrack.net:8080/db/list.php3-let=f&page=4.htm |
i kolejny sobie wareza robi...........
|
Na www.cdrsoft.cc jest wersja 1.65 pro..i serial do tego---działa bo sprawdziłem.Pozdro :)
|
Dzięki BRACIA !!!
|
Zeby bylo wszystko jasne: prosze na tym forum nie umieszczac postow zawierajacych numerów seryjnych oraz crackow do jakichkolwiek programow. Z gory dzieki.
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
zawsze numerek możesz sobie w sygnaturce umieścić :)
zawsze lubiłem omijac ograniczenia ;) a co do oficjalnego zameszczania warezików to dajmy już temu spokój, są od tego inne miejsca z niśmietlelną astalawistą nie koniecznie na czele pozdro |
fakt - mozna zawsze zatytulowalc post:
' ciagu poszukuje ciagu litetrek i cyferek go np.Feurio 165." i uzyskac odpowiec " nie wiem o co chodzi , ale bardo mi sie podoba kombinacja - i tu leci" Tak jak Cana nie lubie ograniczen, ale pretencsji do Miska4 nie mam- bo co on moze innego napisac- taki jego los |
Cytat:
|
mysle ze takie wyjscie mialoby prawo przezycia i tylko zalezy od Nas forumowiczow czy sie do tego dostosujemy - sprobowac zawsze warto
nic nie mozemy stracic :) |
Cytat:
|
Cytat:
tak będzie i wilk syty i owca cała / zresztą nie prościej poszukać nowego samotnego wilka lub czegoś podobnego? i zapodać do niego linkusia, to całowicie miły programik i całkowicie legalny :) ( pomińmy już jego zawartość ale przecież nie bedziemy sie koncentrować na takich pierdółkach :) ) / pozdro |
zgodnie z zasada co nie jest zabronione to jest dozwolone linki zawsze mozna umieszczac :))
Pozdrowienia Misiek4 |
Heh wrocilem po swietach a tu co a tu nowy poscik o seriala
Widze ze kolega nie przeczytal poprzedniego lub mial nadzieje ze nie szybko wroce po swietach :) A sadzac po liczbie odpowiedzi to udalo mu sie Jednak ten jest ostatni i przenosze go na razie na offtopic Nastepne beda mialy papa jak tylko je zobacze Sorry ale life is brutal a to nie forum warezowe Jakies zasady trzeba jednak przestrzegac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |