![]() |
Cytat:
|
Cytat:
grywasz namiętnie w 1 czy 2? Pierwsza część Diablo to moja "dziewicza gra". Od niej zaczęła się moja przygoda z grami na PC. Co jakiś czas wracam do niej z sentymentem. Diablo 2 jest równie wspaniała ale dla to już nie to samo, jednak w wolnych chwilach Druid level 63 dokonuje rzezi na potworach... |
o to wlasnie chodzi ze przelaczalem z monitora na tv i nic sie nie dzieje..kabel jest na 100% podlaczony...
jakie powinienem miec urzadzenia w ,,menedżerze urządzeń'' zainstalowane zeby to wszystko chodziło ?? mam takie : - kodery-dekodery audio - kodery-dekodery video - starsze urządzenia przechwytywania wideo a nie ma zadnych urzadzeń WDM czy jakos tak jak to mialo miejsce przy geforce4mx ...wiec juz calkiem zglupialem... ps. pokazuje mi 2 karty graficzne: - GIGABYTE Radeon 9200 - GIGABYTE Radeon 9200 - Secondary i tak wykrywa sam windows xp... nie wiem juz co sie dzieje... |
Cytat:
Dzieki, pomoglo! Szkoda, ze na monitorze nie mam teraz obrazu, ale przezyje |
Cytat:
I LOVE THIS GAME |
Beerra takie pytanko... Twoj avatar to z Diablo jest ?? :)
|
Cytat:
Hmmm.... wydaje mi sie ze problem jest innego rodzaju. Po prostu zmien ekran glowny. Zmien z monitora na telewizor. Pulpit/Wlasciwosci/Ustawienia/Zaawansowane/EKRANY To powinno pomoc. Pozdrawiam :) |
miałem coś takiego
mi akurat pomogła zmiana sterowników do karty graficznej |
Divx na TV
Problem wyglada tak: Chce klonowac film divx na tv, karta radeon 128MB polaczenie do tv s-video. Film odtwarza sie bez problemu na monitorze, a na tv mam wszystko: pulpit, ikony, okno programu do odtwarzania, nawet napisy z filmu, ale samego filmu nie ma, jest tylko ciemne tlo. Moze ktos mial podobny problem?
P.S. Prosze nie odsylac mnie do wyszukiwarki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54. |