Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DivX, Xvid, Matroska i inne (https://forum.cdrinfo.pl/f16/)
-   -   Divx na TV (https://forum.cdrinfo.pl/f16/divx-tv-29032/)

Beerra 09.02.2004 10:59

Cytat:

Napisany przez eloise
grywasz namiętnie w 1 czy 2?

Pierwsza część Diablo to moja "dziewicza gra". Od niej zaczęła się moja przygoda z grami na PC. Co jakiś czas wracam do niej z sentymentem. Diablo 2 jest równie wspaniała ale dla to już nie to samo, jednak w wolnych chwilach Druid level 63 dokonuje rzezi na potworach...

Dobrze Cie rozumiem. Pierwsza moja gra, to wlasnie Diablo. Teraz niestety brak czasu, ale wciaz mam save'a w kompie i czasem robie overkill wlasnie Druidem. A w miedzyczasie zona i syn masakruja ile sie da

eloise 08.02.2004 20:33

Cytat:

Napisany przez Beerra
Oczywiście, że z Diablo
I LOVE THIS GAME

grywasz namiętnie w 1 czy 2?

Pierwsza część Diablo to moja "dziewicza gra". Od niej zaczęła się moja przygoda z grami na PC. Co jakiś czas wracam do niej z sentymentem. Diablo 2 jest równie wspaniała ale dla to już nie to samo, jednak w wolnych chwilach Druid level 63 dokonuje rzezi na potworach...

tede_w 08.02.2004 19:58

o to wlasnie chodzi ze przelaczalem z monitora na tv i nic sie nie dzieje..kabel jest na 100% podlaczony...
jakie powinienem miec urzadzenia w ,,menedżerze urządzeń'' zainstalowane zeby to wszystko chodziło ??
mam takie :
- kodery-dekodery audio
- kodery-dekodery video
- starsze urządzenia przechwytywania wideo

a nie ma zadnych urzadzeń WDM czy jakos tak jak to mialo miejsce przy geforce4mx

...wiec juz calkiem zglupialem...

ps. pokazuje mi 2 karty graficzne:
- GIGABYTE Radeon 9200
- GIGABYTE Radeon 9200 - Secondary

i tak wykrywa sam windows xp...

nie wiem juz co sie dzieje...

Beerra 20.12.2003 19:38

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Hmmm.... wydaje mi sie ze problem jest innego rodzaju. Po prostu zmien ekran glowny. Zmien z monitora na telewizor.

Pulpit/Wlasciwosci/Ustawienia/Zaawansowane/EKRANY

To powinno pomoc.

Pozdrawiam :)

Dzieki, pomoglo!
Szkoda, ze na monitorze nie mam teraz obrazu, ale przezyje

Beerra 20.12.2003 19:37

Cytat:

Napisany przez Zelea
Beerra takie pytanko... Twoj avatar to z Diablo jest ?? :)

Oczywiście, że z Diablo
I LOVE THIS GAME

Zelea 20.12.2003 16:29

Beerra takie pytanko... Twoj avatar to z Diablo jest ?? :)

-Kowalik- 19.12.2003 14:53

Cytat:

Napisany przez Beerra
Problem wyglada tak: Chce klonowac film divx na tv, karta radeon 128MB polaczenie do tv s-video. Film odtwarza sie bez problemu na monitorze, a na tv mam wszystko: pulpit, ikony, okno programu do odtwarzania, nawet napisy z filmu, ale samego filmu nie ma, jest tylko ciemne tlo. Moze ktos mial podobny problem?
P.S. Prosze nie odsylac mnie do wyszukiwarki.

Hmmm.... wydaje mi sie ze problem jest innego rodzaju. Po prostu zmien ekran glowny. Zmien z monitora na telewizor.

Pulpit/Wlasciwosci/Ustawienia/Zaawansowane/EKRANY

To powinno pomoc.

Pozdrawiam :)

adixo 19.12.2003 12:59

miałem coś takiego
mi akurat pomogła zmiana sterowników do karty graficznej

Beerra 19.12.2003 12:54

Divx na TV

Problem wyglada tak: Chce klonowac film divx na tv, karta radeon 128MB polaczenie do tv s-video. Film odtwarza sie bez problemu na monitorze, a na tv mam wszystko: pulpit, ikony, okno programu do odtwarzania, nawet napisy z filmu, ale samego filmu nie ma, jest tylko ciemne tlo. Moze ktos mial podobny problem?
P.S. Prosze nie odsylac mnie do wyszukiwarki.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54.