![]() |
je....e NEO plus
Jestem wk...y gdyz dzis dostalem rachunek za neostrade ktory wyniodl 199 a przeciez podpisywalem w okresie promocji na 129 i nawet na umowie jest to zaznaczone!!a druga sparawa to ze kiedy podpisywalem umowe na neostrade zrezygnowalem z pakietu internetowego ktory powinien wygasnac z dniem 1.11.2003 i nic rachunek za to przyszedl!!a umowe mam o reszygnacji !co mam zrobic??ktos mial podobny problem??
|
Ja miałem podobny problem, ale z SDI. Dzwonić trzeba na błękitną linie. DOstaniesz ok 10 rachunków sprostujących a rachunki zapąłcisz dopiero w lutym, albo w marcu ;)
|
Wielkie thx !sprobuje zadzwonic ale najpierw udam sie do tele punktu gdziue podpisalem umowe!!bo z tpsa na telefon sie nie dogada!trzeba ich opie...c i po sprawie !!:]
|
Oj... w telepunkcie obawiam sie ze moze byc 100000x gorzej niz przez telefon TPSA :P
pozdro ;) |
luzik, zgłoś to tePSIARZOM i zapłać TYLKO tyle ile powinieneś
trenowałem to przy przejściu z pakietów na sdi i z sdi na neo :) pozdrófka |
Oki przekonaliscie mnie najpierw zadzwonie!!!zobaczymy co zrobia;]
|
!!UWAGA!! Poproś o nazwisko osoby z która rozmawiałeś. Mówie ci bo będą później same probelmy :)
|
dokladnie - zapisuj nazwiska, numery zgloszenia itp - potem wiesz na kogo masz skaryzc - wbrew pozorom w tepsie istnieje wew. kontrola i wystaczy troche postraszyc i chlopaki pracuja duzo lepiej
a i przy okazji - zapytaj niewinnym glosem jaka jest procedura skladania pisemnej reklamacji... pomaga :) |
mi ostatnio przysłali jakies wyrównanie za neo na kwote 74.47...
|
Zaapytanie o nazwisko rozm.ówcy zawsze pomaga i czyni rozmowę bardziej konkretną.
Anonimowy urzędnik czuje się bardziej bezkarny,ale po nazwisku to już strach o własną dupkę czyni urzędasa dużo zyczliwszym |
Cytat:
waly, mogli przyslac razem z korekta nowa fakture. zastanawiam sie, czy to nie celowe zagranie. wiekszosc to zaplaci, liczac (i slusznie, bo tak bedzie), ze w nastepnym miesiacu dostana rachunek pomniejszony o w/w kwote. zrobie numer i wysle im rachunek (kwota z faktury pomniejszona o korekte) na przekazie (jest taka mozliwosc). nie bede placil zlodziejom czegos, co im sie nie nalezy. tym, ktorzy otrzymali podobny prezent pod choinke od tpsa, radze zrobic tak samo. |
Ludzie niesamowite niuedosyc ze za pierwszym razem sie dodzwonilem na blekitna linie to zalatwilem ten problem u jedej osoby!!babka powiedziala ze jak przyjdzie mi placic na poczcie rachunek to mam zalacic bez rachunku za tapiet ktory wczesniej zrezygnowalem!!to wszytsko na miejscu wyjasnila!!niesamowite
|
ale teraz Cię czeka zmora faktur korygujących ;)
to nigdy się tak nie kończy / zwykle trwa 3 miechy :)/ pozdro |
Wszystko zalezy od tego, czy chce Ci sie cos robic. Jezeli nie, to olej to i plac tylko tyle, ile rzeczywiscie powinienes zaplacic. Jesli natomiast masz ochote sie troche poklocic, to dzwon do nich, a kiedy rozmowa nie bedzie sie kleic (;) ) to pros o nazwisko rozmowcy. To faktycznie dziala na nich jak czar. Ale najlepiej nie plac, moze za kilka lat sie kapna.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |