Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   je....e NEO plus (https://forum.cdrinfo.pl/f5/je-e-neo-plus-29042/)

WhiteMan 19.12.2003 17:53

je....e NEO plus

Jestem wk...y gdyz dzis dostalem rachunek za neostrade ktory wyniodl 199 a przeciez podpisywalem w okresie promocji na 129 i nawet na umowie jest to zaznaczone!!a druga sparawa to ze kiedy podpisywalem umowe na neostrade zrezygnowalem z pakietu internetowego ktory powinien wygasnac z dniem 1.11.2003 i nic rachunek za to przyszedl!!a umowe mam o reszygnacji !co mam zrobic??ktos mial podobny problem??

Piterniel 19.12.2003 17:56

Ja miałem podobny problem, ale z SDI. Dzwonić trzeba na błękitną linie. DOstaniesz ok 10 rachunków sprostujących a rachunki zapąłcisz dopiero w lutym, albo w marcu ;)

WhiteMan 19.12.2003 18:28

Wielkie thx !sprobuje zadzwonic ale najpierw udam sie do tele punktu gdziue podpisalem umowe!!bo z tpsa na telefon sie nie dogada!trzeba ich opie...c i po sprawie !!:]

Smartek 19.12.2003 19:32

Oj... w telepunkcie obawiam sie ze moze byc 100000x gorzej niz przez telefon TPSA :P
pozdro ;)

cana 19.12.2003 19:47

luzik, zgłoś to tePSIARZOM i zapłać TYLKO tyle ile powinieneś
trenowałem to przy przejściu z pakietów na sdi i z sdi na neo :)

pozdrófka

WhiteMan 19.12.2003 20:08

Oki przekonaliscie mnie najpierw zadzwonie!!!zobaczymy co zrobia;]

Piterniel 19.12.2003 20:52

!!UWAGA!! Poproś o nazwisko osoby z która rozmawiałeś. Mówie ci bo będą później same probelmy :)

-Sid-The-Rat=> 19.12.2003 20:55

dokladnie - zapisuj nazwiska, numery zgloszenia itp - potem wiesz na kogo masz skaryzc - wbrew pozorom w tepsie istnieje wew. kontrola i wystaczy troche postraszyc i chlopaki pracuja duzo lepiej

a i przy okazji - zapytaj niewinnym glosem jaka jest procedura skladania pisemnej reklamacji... pomaga :)

birdman 19.12.2003 23:54

mi ostatnio przysłali jakies wyrównanie za neo na kwote 74.47...

brzuszki 19.12.2003 23:58

Zaapytanie o nazwisko rozm.ówcy zawsze pomaga i czyni rozmowę bardziej konkretną.
Anonimowy urzędnik czuje się bardziej bezkarny,ale po nazwisku to już strach o własną dupkę czyni urzędasa dużo zyczliwszym

woitas 20.12.2003 11:14

Cytat:

Napisany przez birdman
mi ostatnio przysłali jakies wyrównanie za neo na kwote 74.47...

nie tylko tobie. do mnie przyszedl rachunek + faktura korygujaca na 60 pln.
waly, mogli przyslac razem z korekta nowa fakture.
zastanawiam sie, czy to nie celowe zagranie.
wiekszosc to zaplaci, liczac (i slusznie, bo tak bedzie), ze w nastepnym miesiacu dostana rachunek pomniejszony o w/w kwote.

zrobie numer i wysle im rachunek (kwota z faktury pomniejszona o korekte) na przekazie (jest taka mozliwosc).
nie bede placil zlodziejom czegos, co im sie nie nalezy.

tym, ktorzy otrzymali podobny prezent pod choinke od tpsa, radze zrobic tak samo.

WhiteMan 20.12.2003 17:23

Ludzie niesamowite niuedosyc ze za pierwszym razem sie dodzwonilem na blekitna linie to zalatwilem ten problem u jedej osoby!!babka powiedziala ze jak przyjdzie mi placic na poczcie rachunek to mam zalacic bez rachunku za tapiet ktory wczesniej zrezygnowalem!!to wszytsko na miejscu wyjasnila!!niesamowite

cana 20.12.2003 18:24

ale teraz Cię czeka zmora faktur korygujących ;)
to nigdy się tak nie kończy / zwykle trwa 3 miechy :)/

pozdro

andrzejj9 20.12.2003 22:42

Wszystko zalezy od tego, czy chce Ci sie cos robic. Jezeli nie, to olej to i plac tylko tyle, ile rzeczywiscie powinienes zaplacic. Jesli natomiast masz ochote sie troche poklocic, to dzwon do nich, a kiedy rozmowa nie bedzie sie kleic (;) ) to pros o nazwisko rozmowcy. To faktycznie dziala na nich jak czar. Ale najlepiej nie plac, moze za kilka lat sie kapna.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28.