![]() |
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia - Wesołych Świąt
Witam!
Chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom forum najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku 2004!!! Założyłem ten post z dwóch względów. Po pierwsze: nie będę miał okazji wam życzyć najlepszego w późniejszym terminie, ponieważ są Święta i rodzina... A po drugie, żeby wprowadzić na forum atmosferę tych cudownych (przynajmniej dla mnie:)) Świąt. Na koniec jeszcze raz życzę wszystkim użytkownikom forum i ich rodzinom wszystkiego najlepszego!!! Pozdrawiam ;) |
Ja takze przylaczam sie do powyzszych zyczen.
Dodajac od siebie, chcialbym, aby te swieta byly dla kazdego szczegolne, spedzone w cieple domowego ogniska. A Nowy Rok 2004 byl lepszy od tego mijajacego i napawal wszystkich optymizmem na przyszle lata :). Tego zycze i sobie i Wam drodzy przyjaciele-forumowicze :3msie:. Pozdrawiam. |
Cytat:
PS. Toz to najgorzych pare dni w roku jakie moga tylko byc. Burdel na kolkach. Zamieszanie, wariactwo w sklepach, eh... sorki ja wam nie zloze WESOLYCH swiat. Jakie szczescie ze ja pracuje codziennie i nie mam czasu na swieta. |
Cytat:
|
swita to swieta niema 2 takiego czasu w roku :) 8)
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
Ja również życze wszystkim Wam Wesołych a przede wszystkim Spokojnych Świąt.
|
Ja również życze Wesołych Świąt Bożego narodzenia i szczęśliwego nowego roku
Serdecznie pozdrawiam !!! :) :) :) :) :) :) :) |
to juz jutro Wigilia :) Wesolych Swiat
w Spokoju i Milosci, wsrod Najblizszych Osob Dostatku i Zdrowiu, Szczerosci, pelni Nadzieji Nadzieji ktore pozniej stana sie Rzczywistoscia :) |
to jeszcze tu złoże zyczonka ;)...
Wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze oraz pomyślnego nowego roku 2004 życzy Błażej! Po 13 mam pociąg z Torunia, jade 5 i pół godziny z dwiema przesiadkami (może ktoś mnie chce zobaczyć w Pile Głównej, albo w Szczecinku ;) ), jeszcze do tego pies na dokładke, ehhhh nie lubie takich podróży, a nich mi tylko jeszcze zastrajkują || . Jakoś po świątkach wróce. Papa! :papa: |
Dokładam się z życzeniami:
Wszystkim odwiedzającym i przebywającym oraz całej redakcji cdrinfo życzę aby te święta były wesołe, radosne, ciepłe i bogate ! Sporo nagrywarek i dobrych nośników pod choinką !! |
ja też dołączam się do życzeń UPOJNEGO SYLWESTRA!
|
I ode mnie Spokojnych Swiat... :)
|
Cytat:
Pozdro;) |
Dla wszystkich wszystkiego naj naj naj i miłego kolędowania
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |