![]() |
Nowy dział forum
Proponuje stworzenie działu forum poświęconami requestami o progi i słodziki, hehe gdyż coraz więcej osób o nie pyta. HEHE
|
O czym ty mowisz?.
Wedlug mnie nie ma najmniejszych szans na powstanie takiego dzialu. Po 1: nie jest to forum warezowe, od tego sa inne fora ;). Po 2: w regulaminie jest wyraznie napisane napisane co wladza mysli o takich rzeczach :). |
o slodziki to glownie ty pytasz
a o dziale zapomnij - radze ze to pamietac o tym ze recydywa w zainteresowaniu slodzikami skonczy sie wylotem nadal twierdze ze nie mam rasta rootZ |
Sid podaj topic gdzie o słodziki prosiłem i luknij sobie co na offtopicu leży
|
chetnie zobacze co tam lezy... link? jak cos sie nie podoba to 'zglos post' i sprawe sie rozwiaze - teraz sa swieta zagaldam tu zadko - tak jak wszyscy
ps. ostatnio jakis madrala poprzez 'zglos post' poprosil o numerek do nero - ciekawe czy wciaz jest wsrod nas... |
Banana Coctail malo ci stron z slodzikami na internecie ??? ;) :D :D :D
|
To wpadnij na Boarder
|
Co jest na tym forum??
|
kurde czlowieku wiesz co to google?
zreszta nawet nie tyle google co asta... skoro nie potrafisz tego znalezc to znaczy ze nie szukales zbyt mocno a na tym forum nie bedzie nigdy tego typu rzeczy juz za mojego moderowania to sie skonczylo i poki jeszcze cos tu moge to nie bedzie - zreszta sid wyraznie napisal co i jak w takich sprawach |
A propo rasta rootZ... Ma byc chyba in all of US, bo as kojarzy m isie bardziej z dupa szczerze mowiac ;-D
|
Astala* znam dobrze gdyż często mi pomagała.
Google mniej. Topic założyłem z czystej ironii, patrząc na to działo się na Offtopic'u. To tyle nie czepiajcie się ok. Sid lub Majonez możesz mieć tą przyjemność i zamnkąć ren topic |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |