Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co robicie na sylwka? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-robicie-sylwka-29084/)

Kilobajt 20.12.2003 20:06

Co robicie na sylwka?

Witam.

Mozecie sie pochwalic co robicie na sylwestra?

Patrixs 20.12.2003 20:30

He he taki sam temat chciałem założyć. :)

Co będe robił, jeszcze nie wiem, obecnie szukam jakiejś miejscówki, ale ciężko będzie, mam zaproszenie do Nieporętu, ale to za daleko, tak samo jak Grodzisk Mazowiecki i Tarczyn.

Nie chce zostać w domu.

Mam nadzieje że Wam idzie lepiej.

Pozdrawiam

Wesołych Świąt !!

sayan 20.12.2003 20:37

kumpla ojciec udostepnia nam swoje biuro, wiec lokal mamy, zaprosilismy okolo 30 znajomych, licząc ze z 20 osób sie zjawi, bedzie mała imprezka :) o pólnocy oczywiscie na rynek mojego kochanego miasta.. i potem znowu do biura :)

/\/\cDrive 20.12.2003 20:39

Pytanie. Jak zwykle, popijemy

CIAPEK 20.12.2003 22:51

Lipa Sound System :(

M@X 20.12.2003 22:53

Ja sie bede bawil w dobrym towarzystwie, czytaj wlasnych ziomkow... Pewnie cos wypijemy i wypalimy, a po nauce wciskania kitu ("Zlap mnie, jesli potrafisz") mysle ze paru dziewczynom zaszczepimy nowe hobby ;-P

andrzejj9 20.12.2003 22:54

A ja nietypowo, bo sie chyba po prostu pojde troche przejsc i pomyslec. Moze popatrzec na sztuczne ognie i smiejacych sie ludzi. Na rynke raczej wybierac sie nie bede, bo za duzo (pijanych pewnie juz tez) ludzi, ale gdzie w okolicach moze troche sie pokrece. A moze tez uda mi sie zamowic bilety i pojde sobie do kina na seans nocny trzech czesci Wladcy Pierscieni? :)

Zetoxa 20.12.2003 22:58

... ja w Sylwka pracuję, może koło północy będzie szampanik i tyle :smutny:

czero 20.12.2003 23:06

Ja jeszcze nie wiem co bede robil w Sylwestra. Pewnie znowu cos wyjdzie spontanicznie i gdzies sie wbijemy z kumplami ;).

tower 21.12.2003 02:29

a ja na impre sie do kumpla wbijam standart domówka
tylko pare plytek trza nagrać

M@X 21.12.2003 03:26

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... ja w Sylwka pracuję, może koło północy będzie szampanik i tyle :smutny:

Wyrazy wspolczucia.. Wypijem Twoje zdrowie zatem i wszystkich ktorzy pracuja by inni mogli sie bawic :-(

-Kowalik- 21.12.2003 07:59

Ja oczywiscie w pracy, tak jak i wigilie i reszte swiat...

jasut 21.12.2003 08:43

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja nietypowo, bo sie chyba po prostu pojde troche przejsc i pomyslec. Moze popatrzec na sztuczne ognie i smiejacych sie ludzi. Na rynke raczej wybierac sie nie bede, bo za duzo (pijanych pewnie juz tez) ludzi, ale gdzie w okolicach moze troche sie pokrece. A moze tez uda mi sie zamowic bilety i pojde sobie do kina na seans nocny trzech czesci Wladcy Pierscieni? :)

A jest coś planowanego na Wrocławskim rynku, bo nic na ten temat nie słychać?
Ja pobaluję trochę u znajomych w domu a potem :spie:

andrzejj9 21.12.2003 12:06

Cytat:

Napisany przez jasut
A jest coś planowanego na Wrocławskim rynku, bo nic na ten temat nie słychać?
Ja pobaluję trochę u znajomych w domu a potem :spie:

Wiesz, cos bedzie na pewno, ale ja to raczej widze jako bande ludzi (bez obrazy) wrzeszczacych i oblewajacych sie szampanem. Nie chce tego krytykowac, bo jesli komus takie swietowanie Nowego Roku odpowiada, to prosze bardzo, ale to raczej nie dla mnie. Wole sobie nawet sam chwile posiedziec i popatrzec na sztuczne ognie, a kiedy mi sie znudzi, wrocic do domu.
Lubie ludzi, ale w umiarkowanych ilosciach ;)

eloise 21.12.2003 19:44

ja pracuję na 2 zmianę a potem szybciutko na imprezkę (mamy wynajęty bar, będzie zabawa w gronie przyjaciół)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34.