![]() |
Mam taka na plycie
Jesli zainteresowany to pisz na priva Pozdr |
Pistolet... mmmmm... :) super. Aż ślinka cieknie ;)
Dreamcast też niezła maszynka :) Niestety mysz to nie to samo co pistolet :( - ale dobre i to. Tylko zanim to diabelstwo ściągnę, to pół wieku minie :( Zobaczymy ile będzie tego po weekendzie. Dobrze chociaż że potwierdziłeś, że jest to wersja na PC :) pozdrawiam |
Z tego adresu co piszesz to jest wersja na PC i zajmuje 150 MB spakowanaa po rozpakowaniu ponad 600 MB
(swoją drogą sprytnie ci crackerzy pomyśleli że można muzyke i dzwięki wav spakować do mp3 a potem wypakować, dlatego tak mało zajmuje spakowana) Działa bo grałem w nią ale to nie jest to, mysz nie jest najlepszym kontrolerem. Grałem w ta gre u kumpla na konsoli Dreamcast z pistoletem to dopiero jest gra!!! |
The House of the Dead 2
Mam dwa pytania związane z w/w grą.
Mianowicie : a) czy ta gra jest w wersji na PC b) czy ktoś dysponuje tym tytułem (w wersji na PC of course) bo szlag mnie trafia z transferem ze strony www.warezcity.prv.pl (ściągam, a nawet nie jestem pewien czy jest to wersja na PC... :( ) Swoją drogą jakiś czas temu miałem okazję pograć w tą gierkę na automacie w Zakopanym - czad jak diabli. Zamiast pić Leszka lub Żywca na Krupówki to siedziałem w salonie :) A nie chcieli mi sprzedać tego automata.... ;) pozdrawiam wszystkich thehouseofthedeadów dwójków |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |