![]() |
Uwaga! Wazelinuje nowa mozille 1.6
Majac pewne problemy z IE pod windowsem 98 szczegolnie przy przegladaniu onetu (spowalnial straszliwie i obciazal nagle procesor w 100%) zainstalowalem nowa mozille, i jest fantastycznie!
Zamierzam calkowicie odinstalowac IE i ciekawy jestem jak to zrobic pozdrawiam:) |
nastepny nawrocony :) a wlasciwie uswiadomiony, ze nie tylko misie (MS IE) istnieje
mimo wszystko polecam Operke |
Cytat:
Do dezinstalacji MSIE posłuż sie programem 98Lite. Jak go zobaczysz to napewno odinstalujesz nie tylko MSIE... Pozdro |
Cytat:
Sam bym z checia go wyprobowal :). /Update/: Juz znalazlem.... http://www.getafile.com/cgi-bin/merl...s/98lite45.exe |
apropos 98Lite - ma ktos jakis odpowiednik tego programu dla Windows 2003?
wiem, ze istnieje XPLite (wersja dla Windows XP) a Windows 2003 to dosc blisko XP, ale na 2003 ten XPLite nie chcial sie uruchomic (zero reakcji, nawet zadnego komunikatu nie bylo, po prostu proces sie nagle konczyl) |
Cytat:
|
Cytat:
natomiast w tym topiku chodzilo mi o system win98, ktory posiada ktos z rodziny i strasznie powolna prace IE, wlosy rwalem ale problemu nie rozwiazalem... zainstalowalem natomiast mozille 1.6 i uwazam ze jest cudowana... polecam kazemu! Do opery nie mam nic, ale fanem jej nie jestem... kazdy lubi co lubi, ja gloryfikuje mozille pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20. |