![]() |
uzywalem emule 0.25b+tarod - chodzilo nawet nawet, czasem sciagalo a zcasem nie, zalezalo od pliku.
potem pzresiadlem sie na edonkey 2000 0.51, sciagalo sie lepiej,ale strasznie mulilo ;P kompa. teraz mam overneta..... i tak srednio. sumujac.... zaden mnie do konca nie uszczesliwil. |
Cytat:
Czy jest tam napisane CZY używacie ?? nie .. pisze tam JAKI jest najlepszy a jesli niewiesz nie używasz to NIEWCHOD¬. a nie praw uwag i nabijaj posty ..e hhhh.......... |
eMule i jeszcze raz eMule, a tak konkretnie to uzywam Plusa 1i, po prostu rewelka jak dla mnie ;)
polecilem go paru sobom i sa zadowoleni po dzis :) |
No nie wiem... Niektórzy twierdz±, że p2p jest niezbyt leglane :)
Pozdro;) |
wydaje mi sie, ze emule jest na tyle rozreklamowany, ze nikomu niechce sie sprawdzac innych klientow donkeya. Tak przynajmniej jest w moim przypadku, swego czasu zainstalowalem emula, dobrze dziala wiec nie widze sensu testowac innego klienta
|
Troche bez sensu:)
Prawidlowa odpowiedz, powinna brziec: -ten ktory najlepiej pracuje w mojej sieci, na moim komputerze, przeznaczony do sciagania tego co chce. Mimo, ze jest to jedna i ta sama siec. I ten ktory mnie osobiscie pasuje i podoba mi sie jego wyglad:D Bionic mod - ver. B 2.16 |
Moze taka odpowiec nie satysfakcjonuje ów zalozyciela tego postu!! albo nie pomyslal o tym ;]
|
Cytat:
nie lubie i nie smigam. |
Najlepszy klient seci eDonkey2000
Czego używacie??? Nie licz±c licznych modów do eMule.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:49. |