![]() |
sciagalem ten obraz jakis tydzien, konkretnie to Bad Boys 2 z osloskop.net, i nie rozumiem co ma do tego mojua wytrwalosc? zapodalem pliki jak kazde i zpomnialem o sprawie, a po jakims tygodniu patrze: complete no i tyle:) szczerze mowiac to niekiedy jeden CD sciagam dluzej...wszystko zalezy od zródełek, na przykład: Childern of the Corn (1 czesc) wisi mi juz ponad 2 tygodnie bo brakuje 18%,
mam neo+ i jesli zlapalbym dobre żródła( >60KB/s) to taki DVD-R mam sciagniety w 24 godz. Psw: dzieki za rade, zamontowalem alcoholem i dziala. |
Cytat:
Co do softu to polecam: Alcohol (nie musi byc najnowsza wersja) oraz Deamon Tools :D |
Alcohol, Alcohol, Alcohol. Nawet w wersji starszej
|
ja sie tylko dziwie- 4,24 sciagac z neta ! order za wytrwalosc !!
|
Daemon Tools
|
Cytat:
|
Jak zamontować obraz DVD???
Sciągnąłem sobie obraz filmu DVD bo myślałem że zanim sie scągnie kupie sobie nagrywarke DVD, tymczasem wyszlo inaczej i z powodu braku DVD-R zainteresowało mnie czy na przyklad można zamontować taki obraz w wirtualnym napedzie i odpalić go jako płytke DVD? obraz jest w formacie *.img i zajmuje 4,24GB.
Jesli ktoś wie czy mozna to jakos ogladnąć bez DVD-R to bede wdzieczny za odpowiedz. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:06. |