![]() |
Jakie problemy z LiteON 52 32 52?
Witam.
Panowie pomóżcie. Wiem, że było troche tego na forum już, ale nie doczytałem się wyraźnej odpowiedzi (może źle szukałem). Otóż mam zamiar kupić sobie nagrywarkę LiteOn 52 32 52, ale na forum czytam że ludzie mają z nią problemy, ktoś mówi że jest wadliwa itp. Na czym ta wada polega konkretnie? Czy naprawdę mam się tego modelu wystrzegać? Kiedyś był problem z overburningiem, czy to o to chodzi? Jeżeli chodzi o wybór nagrywarki to już zgłupiałem. Pomóżcie. Myśle jeszcze o LG 52 32 52, w razie gdyby okazało się, że LiteOn'a trzeba unikać jak ognia. Pozdrawiam. |
Hmm, Lite-ony nigdy nie mialy problemow z overburningiem, ,a jedynie z testem na overburning a to wielka roznica. Sam mam ten model litka i nie widze zadnych problemow.
|
No ja też mam tego litka od ponad 3 miesięcy no i jak narazie (odpukać) to nie miałem żadnych problemów, wszystko gra pięknie ładnie ;).Cena zwlaszcza w wersji bez pudełka też jest zachęcajaca (choć nie należy chyba się nią zbytnio kierować przy zakupie nagrywarki). Ja jestem na TAK ;)
Pzdr. i wesołych świąt i udanego sylwestra. |
Jeżeli trafisz na felernego to powinni ci wymienić na nowy produkt. Przecież nie można powiedzieć, że "ten" napęd będzie ci w 100% służył bezawaryjnie. Nic nie jest wieczne. A co do overburningu to problem występował w starszych modelach.
|
wadliwa - hmm mam ja juz od jakiegos czasu i jak narazie 0 problemow
w overburningu problem byl wieki temu z testem takze samo nadpalanie zawsze bylo 100% bezpieczne ;) poza tym problem ten zdaje sie ze rozwiazano przed wprowadzeniem "52" :) poza brakiem problemow z nagrywaniem problemow z odczytem tez niestwierdzilem - a musze ci sie przyznac ze litek slozy mi jako cdrom [w dvdromie ciagle dvd z guano apes siedzi :P] jedyny mankament to taki ze daja z napedem tylko nero expres a nie pelnego nero :( |
Cytat:
|
Witam!
ja rowniez mam ten model i sprawuje sie doskonale... kupilem wersje BOX, ale jeszcze ta ze wszystkimi dodatkami :) i dalem 185zl :) nagrywareczka super... polecam :) |
Ja już niestety trafiłem na BOX_a bez dodatków (czystych płyt), dałem 179zł.
|
Wielkie dzięki za rady i wyjaśnienie mi pewnych rzeczy.
Życzę udanego Sylwestra. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:55. |