![]() |
Juz nie ma problemu, bo poszedlem do sklepu i gosc mi wymienil na Lite on'a 52327S :)
|
Może spróbuj nagrywać płyty najnowszą wersją Alcohola 120% z włączoną opcją korekcja EFM i odpowiednim profilem.
|
Problem w tym, ze wszystkie plytki CDRW jakie mialem gdzies mi sie zapodzialy i bede musial kupic nowe, jednak zanim je kupie to pewnie wymienie ta nagrywarke na lepsza :) A potem dopiero kupie plytki :P
|
Do prob uzywa sie plyt CD-RW.
|
Nie chcem marnowac plytek na proby :) Nagrywarke dostalem od tego grubego kolesia z broda co chodzi w czerwonych szmatkach :P ale chyba bede musial wymienic sprzecik bo interesi mnie mozliwosc przegrywania plyt zabezpieczonych tymi wersjami Safedisc'a...
|
1.Nikłe szanse...!
Kopiowanie SafeDisc jest uzależnione od posiadanego sprzętu. Możesz próbować z włączoną opcją ..."Korekcja EFM" . 2.Zobacz tutaj: http://www.cdrinfo.pl/software/stronaspw2.php wybierz "Kompatybilna z SafeDisc w wersji 2.51 - v2.8" i interesujace Cię prędkości ...i potem tylko kliknij "SZUKAJ" ........................:) |
MSI CR52-M i Safedisc v2.51 - v2.8
Sprawdzalem i niestety ta nagrywarka nie jest kompatybilna z tymi wersjami Safedisc'a, ale moze ktos z was przegrywal plytki tak zabezpieczone i sie udalo :) Jesli tak to piszcie jakimi programami ;]
PS. Jakie nagrywarki sa kompatybilne z wersjami v2.51 - v2.8, chodzi mi glownie o te z predk. 52x32x52/52x24x52. Jakie polecacie? Z gory dziex za pomoc :) Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |