![]() |
Problem z DVD Shrink
podczas probu kompresji filmu wyskakuje mi taki komunikat:
DVD shrink encountered an error and can not continue. The error is: Cannot decrypt VOBS The reason is unknown. Jush pare filmow skompresowalem i jak na razie nie mialem zadnych problemow. Czy kto moglby mi pomoc?? |
Próbowałeś to zrzucić na dysk przy pomocy DVDDecryptera?
|
Tak. Film dziala z dysku.
|
A co to za film? W sensie tytułu...
|
to jest czeski film lol.
|
Mi takie cos wyskcozylo jak mialem nieustalony rgion (nowy naped DVD), a skoro film jest z czech to mzoe pomzoe zmaina regionu?
|
Raczej kolega zorg epatuje wyśmienitym poczuciem humoru... nie dziwi mnie to w końcu mamy Święta. Poza tym cała Europa ma ten sam kod regionu...
|
Ja tam mowie tylko co ja mialem... Moze komus pomoze... A bede chyba musial zaczac sei CCE uczyc, bo robilem dzis zielona mile - 2 i pol godziny... 8 giga... shrink w koncu poakzal granice mozliwosci... Ponziej 50 % (47) jest wyrazna roznica w jakosci... a dodatkow jest... 120 mb (zwiastun) - chlip, chlip...
|
tytul filmu Harrison (Uciec przed smiercia)
|
Cytat:
Później do Shrinka. Czy ten film to na pewno oryginał? |
Chyba orginal. wziolem z wypozyczalni i wyglada jak orginal.
OK sprobuje i dam znac. Mam jeszcze jedno pytanie. czy normlana nagrywarka moze nagrywac dwuwarstwowe DVD?? |
Cytat:
a masz dwuwarstwowy nagrywalny nośnik? |
szzczerze mowiac nie wiem.
ale jakos musza to nagrywac. I ciekawi mnie jak takie cos sie nagrywa. |
To o czym myślisz to dwuwarstwowy nosnik dvd (nie mylić z dvdr),
one są tłoczone :) nie ma to nic wspólnego z wypalaniem na palnikach. |
OK THX
jesli chodzi o film. zrobilek tak jak mowiles "władować IFO do IfoEdit i 'Get VTS Sectors'." i to samo wyskakuje |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |