![]() |
Witam
Zrobiłem jak poleciłeś upgrate do 1.3 funkcja sie pojawiła ale znowu problem, w Twoim opisie programu jest ' Captere Setting - MPEG Setting" a umnie kest funkcja "audio setting" ? :(( Dzieki za pomoc ! |
hmm - nie pamiętam już tej wersji ;) zrób upgrade do 1.2 albo 1.3. chyba, że masz demo, to może być z tym problem...
|
jest to wersja Workshop 1.0
|
dziwne - jaka to wersja ?
|
hmmm.. niestety niema nic takiego ( może mam jakąś "wsciekłą " wersje programu??
|
Cytat:
|
Dzieki
Skorzystałem z poradnika jest ok! ale jedno pytanko gdzie jest ta funkcja "don not conwert......" ( chyba że jestem ślepy). |
Cytat:
tu: www.cobraverde.net/Porady/dvdworkshop.htm jest poradnik na temat wykorzystania Workshopa do transferu kamera-->DVD. może coś znajdziesz, co pozwoli ci zlokalizować błąd... |
Witam
Jest normalnie w systemie PAL i nie ma różnic czasowych!? |
i w Workshopie masz wybrany system PAL ? czy są jakieś różnice w długości filmu przed przerobieniem na DVD i po ?
|
Nagrywa w systemie PAL kamera jest D8 dysk 7200 obr. Plik który nagrywam normalnie chodzi oglądajac go z dysku(mpeg 2) po przeróbce przez workshopa i nagraniu na płyte mija sie dzwiek z obrazem.
|
Cytat:
i było nie klikać "warez" - jest ostrzeżenie :D a DVDMaestro poszukaj sobie sam :P |
Cytat:
|
Cytat:
poza tym coś takiego się robi jak masz za wolny twardy dysk i podczas capturingu gubione są klatki video (tzw. dropped frames). audio zapisuje się normalnie, video robi się krótsze i wtedy następuje desync w finalnym pliku... |
Dzieki za podpowiedz, ale jeszcze jeden problem zdrałem materiał na plytke przez
Workshopa ( ok.1 godz.) no i obraz mija mi sie z dzwiekiem |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |