Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Mam 200 zł i nie wiem jaka sobie nagrywarke kupic? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/mam-200-zl-nie-wiem-jaka-sobie-nagrywarke-kupic-29419/)

Sedesinka 30.12.2003 11:06

Mam 200 zł i nie wiem jaka sobie nagrywarke kupic?

No wlasnie mama mi dała 200 zl i powiedziała idz do sklepu i sobie kup nagrywarke ale ja nie wiem jaką?

Przyszłam do sklepu a tak pewien pan dał mi jakies kilka pudełek i abym sobie wybrała a ja nie wiem co mam kupić, on chciał mi soprzedać LG jakoąś

pozdrawiam i wybaczcice ze jestem taka niezoruientowana

Piterniel 30.12.2003 11:17

LiteOn 52327S. Bardzo dobra palarka. Cicha i dobra. Cena 180zł chyba ;)

mallow 30.12.2003 11:29

Cytat:

Napisany przez Piterniel
LiteOn 52327S. Bardzo dobra palarka. Cicha i dobra. Cena 180zł chyba ;)

@Piterniel: Cichsze jest LG...
@Sedesinka: Witam na forum ;) jestes dziewczyna, troszki nie obeznana w nagrywaniu z tego co piszesz i znajac zycie nagrywarka bedzie Ci potrzebna glownie do dwoch celow- Nagrywanie filmow i muzyki. no ewentualnie jeszeli masz jakis innych domownikow korzystajacych z komputera znajda sie tam jeszcze jakies inne zadania ... ja Ci polece LG nagrywarki a na polce cenowej sie zmiescisz. LG sa prawie bezawaryjne chociaz sa wyjatki od regoly. wiec ja proponuje LG. a jezeli sie myle i jestes professionalistak i bedziesz przegrywac oryginalne, zabezpieczoe plyty to LiteON, choc LG w niczym mu chyba nie ustepuje tez jest :spoko:

SEBAW 30.12.2003 11:38

Ja sobie kupiłem Liteon 52327S i jestem jak narazie zadowolony. Jak będziesz coś kupował to kup w wersji BOX- pudełkowej.

Pawel_k 30.12.2003 12:11

Liteon 52327S - w praktyce bezawaryjna nagrywarka do 200zl polecam 8)

/\/\cDrive 30.12.2003 12:16

LG. Są mniej awaryjne i sprawiają mniej problemów od Lite-On'a 52327S.

nimal 30.12.2003 12:19

za pare dni kupuje LiteOn'a 52327S, wiec i to innym polecam
te die firmy maja podobny status u uzytkownikow - po rowno wrogow i zwolennikow, wiec mozesz zucac moneta (choc ja LG nie kupie za chiny ;p )

and2ree 30.12.2003 15:34

Ja juz od bardzo dawna mam Liteon'a 5232... jak do tej pory najlepsza wypalarka jaka mialem. Na dzien dzisiejszy w sklepie ktory mam pod nosem kosztuje 170 zl. Wiec troche na lody zostanie albo flaszke. Mialem tez kilka LG (combo)... nie polecam. Acz faktycznie sa cichsze. W szegolnosci zamykanie tacki jest cichutkie ;)

Pozdrawiam

adixo 30.12.2003 15:42

Temat rzeka - LG - LITE ON
składałem zestawy z tym i z tym modelem
dla mnie bez różnicy

pawelblu 30.12.2003 15:57

Cytat:

Napisany przez adixo
Temat rzeka - LG - LITE ON

A dla mnie prowokacja...

Cytat:

Napisany przez Sedesinka
Jestem tutaj czestym gosciem:P, to znaczy wchodziłam wiele razy jako gość, ale zdecydowałam sie teraz zarejstrować i uczestniczyć w dyskusjach...

A teraz przczeczytaj jeszcze raz posta Sedesinskiej (malo wyszukany nick :blee: )

Piterniel 30.12.2003 17:51

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
LG. Są mniej awaryjne i sprawiają mniej problemów od Lite-On'a 52327S.

Problemy nie sią zwiazane z sprzętem tylko z softem. Jak się nie umie obsługiwać dobrze softu i wgrywa się BIOSY jakie popadnie to się ma problemy.

LITEON jest :spoko:. LG ma mój kuzyn i nie mam zastrzeżeń.

PS. Na LG mojego kuzyna wiesza się Neron :)

Piterniel 30.12.2003 17:53

Cytat:

Napisany przez mallow
@Piterniel: Cichsze jest LG...

Jak paliłem na LG słyszałem taki cichy szum. Na LiteOn nic nie słysze :peace:

nimal 30.12.2003 17:58

co do halasu chodza rozne opinie - wiec to chyba zalezy od egzemplarza
pytalem w komputroniku - ponoc minimalnie cichsze sa litki, ale czesto spotykalem sie na forum z przeciwna opinia
osobistych doswiadczen z likiem jeszcze nie mam, a na pewno lg ponizej 32x nie slychac, za to powyzej zaglusza startujacy odzutowiec, ale to mogl byc taki egzemplarz a pozatym po co spawac szybciej?

-Sid-The-Rat=> 30.12.2003 18:10

na pewno 6s byla mniej problematyczna od 7s
z 7s rozne dziwne rzeczy sie dzialy po zmianie biosu - a to RW palilo sie tragicznie a to bardzo dobrze, inaczej palily sie CDR - i to wcale nie lepiej... generalnie dla mnie dziwaczny model

ps. to moj pierwszy post na cdr od 2 miesiecy

Beerra 30.12.2003 18:23

Panowie, dlaczego dajecie sie sprowokowac?
A pan Sedesin (kimkolwiek jest) zasmiewa sie teraz, ze nawet Admina wciagnal w tysieczny raz powtarzany topic

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40.