![]() |
gotowanie w Komputerzerze
Jestem tutaj czestym gosciem:P, to znaczy wchodziłam wiele razy jako gość, ale zdecydowałam sie teraz zarejstrować i uczestniczyć w dyskusjach, kobiet widze ze jest tutaj mało :P, a ja też interesuje sie komputerami i nagrywarkami i różnymi takimi urządzeniami typu monitor, skanert i drukarka, sama potrafie wymienić pamić w komputerze i takie tam inne pierdoły :)
Szukam programu do gotowania, takiego abym mogła wyciągnąć z niego przepisy kuchenne i ugotować obiad naprzykład dla ludzi, jakieś takie programy co maja zdjęcią z potrawami i ile jakiś róznych dodatków trzeba użyć do gotowania, no taka książka kucharska jakby ??? znacie jakieś takie naprzykład książki kucharskie pod komputer do gotowania? hej! Sedesinka |
Mialem gdzies taki program "kucharz" sie nazywal... jak znajde to podesle... ;-)
P.S. Witam na forum... |
tez mialem taki programik - nie mial zdjec, przepisy bardzo proste, chetnie zamieszcze jakbym przypadkiem znalazl ;p
najlepszy pod tym wzgledem jednak jest niezastapiony www.google.pl |
A znacie przepis na pasztet zajęczy?? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
--- update: ---------- a wracajac do tematu: "gotowanie w Komputerzerze" polecam jajka smazone na procesorze :) (najlepiej jak sie ma Athlona, ale na Pentiumach tez pewnie pojdzie) (oczywiscie wczesniej trzeba zdjac radiator i wentylator) dla hardcorowcow: mozna tez sprobowac rozbic jajka na plyte i wlozyc do nagrywarki na 10 minut ;) jesli chodzi o hardware, to chyba tyle co do software'u, to nie mam pojecia, ja nawet wode na herbate przypale ;) |
Witam!
raczej rznac tak dlugo, az zajeczy.. bo ten pasztet do gruba baba... taki byl oryginal :) witam na forum Sedesinka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |