![]() |
Cytat:
|
W którymś KŚ Ekspert był opis jak wyśledzić takiego włamywacza. Ja sam próbowałem i działało.
|
moze poyebany? :] joke :P
EOT i pozdro ;) |
no to chyba się dziś skusze wieczorkiem na testowanie zakresu gwiazdkowania i sposobow omijania tej niedogodności :) /zawsze zostaje mi jeszcze rosyjski 8) lub nie miecki bo angielski jest zbyt trywialny ;) /
pozdro |
powiedzmy ze '*******y' nie podlegaja cenzurze - mocniejsze slowa juz tak
gwiazdki mile widziane - choc generalnie tu sie nie klnie o - ktos dopisal i *******y do cenzurlisty :) |
Cytat:
-----------------=[ edycja]=----------------------- a jak to jest z cenzurą??? trza samemu gwiazdki wklepywać??? -----------------=[ end ]=------------------------ |
==============
- doktorze, rentgen czaszki.. - no popatrz, chory jest chory na zanik rentgena... oj umrze! - alez panie doktorze, na to sie nie umiera! - nie w moim szpitalu... ============== - Panie doktorze przyszedł pacjent, twierdzi ze do rentgena - dziwne, przeciez nikt u nas nie pracuje o takim nazwisku |
Cytat:
|
oj... nikt cie nie zmusza zebys tu przychodzil :)
za to moglbys popatrzec z kim gadasz |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli atak był zamierzony to ktoś np. z forum musiał mieć dostęp do Twojego numeru IP, :) a kto ma dostęp do tego typu informacji.... ? ;) |
Cytat:
pozdrawiam:) |
To byla proba udana? Czy tylko zasygnalizowal?
|
Jakieś pomysły ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |