![]() |
Problem z Operą 7.23 PL
Ilość załączników: 1
Witam!
Dziś postanowiłem zainstalować sobie Operę. Na stronie domowej (www.opera.com) w dziale ściągania była na tacy wersja 7.23 PL. Zainstalowałem ją. Jak jakiś czas (różnie, czasami 15 minut, a czasem 2 h) posiedze sobie w necie na Operze wyskakuje mi komunikat. Jak nacisne anuluj,program się wyłącza, a jak OK to włącza się jakiś ScriptEditor. Jak się pojawi to dam zdjątko. Czemu się tak dzieje. Dołączam fotkę. Z góry dzięki za sugestie i odpowiedzi. Pozdrawiam;) |
ladnie nabijasz posty, nie powiem
gdyby to sie zdarzylo raz to nawet bym sie nie odzywal, ale coz... moze to przez brak javy, zainstalowales ja? |
Cytat:
|
no to zapraszam do instalowania
opera bez javy to jak... hmm... samolot bez skrzydel :D lista mirrorow PS. przesylka juz doszla, thx ;) |
|
moim zdaniem to wygodniej jest zadoic osobno Jave i osobno Operke :)
wiadomo, Opera wychodzi co jakis czas, a przeciez nie bede co chwila doic 13mb jak moge tylko zadoic 3mb albo jeszcze inaczej, zadoje Opere 7.23+java, wyjdzie Opera 7.50 to jaka doic, zadoje bez javy to lipa, w razie np. formatki bede musial najpierw instalowac 7.23 :P chyba idzie to zrozumiec ;p |
nie idzie
opere z java sciaganlem raz - daaaawno temu od tamtego czasu tylko exeki ciagne wszsytko dziala |
Cytat:
|
a jak ma sie to do mojej wypowiedzi? potweirdza ja? czy zaprzecza?
|
Cytat:
|
A kto wie jak skonfigurować klienta poczty w operze, tak aby wykrywał spam, który ja uważam za spam, i czyścił go od razu ?
??? |
Ktos kiedys pytal (nie tak dawno, ale nie pamietam, w jakim topicu), jak zmniejszyc Opere do tray'a. Jesli ten ktos to czyta, to niech sie odezwie, bo wiem, jak mozna to zrobic. Nie jest to moze bezposrednia metoda, ale da sie za jej pomoca taki efekt osiagnac, a przy okazji i daje on mozliwosc minimalizowania w ten sposob wszystkich otwartych okien i programow.
|
Cytat:
|
uff... :)
|
Tak więc zassałem Operę 7.23 PL z Javą Sun i... znów mi ten błąd wywala... Teraz to już jest całkiem do dup*. Nawet na IE6 SP1 takie komunikaciki wyskakują. Czasami po 5, 10 minutach, a nawet po 2 godzinach... Co się do cholery dzieje???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |