![]() |
Lg-gce-8400b
Krootko:
1) Nagrywarka ma problemy z odczytem końcówek płyt z innej nagrywarki LG - niezależnie od rozmiaru, ponad 99% bez problemu i du... (u znajomych, nie wszystkich, ale dziala). Nie skopiuje np. ostatniego pliku. 2) Problemy z odczytywaniem płyt "orginalnych" , czyli tłoczonych (czyta za ktoorym¶ razem 3) Ostatnio skopał mi TDK na końcu płyty Wiem, że to pojawia się setki razy, więc z góry mówie, że to nie sterowniki, BIOSY i inne takie, bo to u mnie nie zmieniło się, jak zaczeło się walić, a BIOS i tak mam 1.04 . Co do nagrywarki to byłem bardzo zadowolony (rewelacyjnie cicha!!!). Pozdrawiam |
Skoro taki jestes pewien ze "wszystkie inne takie" sa u ciebie dobre to znaczy ze nagrywarka padla ;)
Zawsze mozesz przeczyscic optyke, moze cos da. Jeszcze pytanie, co to znaczy ze nie czyta z innej nagrywarki LG? Czy moze z innych nagrywarek czyta, bo wtedy po prostu ktos te plyty zle nagral albo na kiepskich nosnikach. No i w koncu z ktora nagrywarka masz klopot - z ta co odczytuje czy z ta co nagrywa? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |