![]() |
ja wiedzialem o co chodzi. a odpowiedzi jakich udzielilem za pierwszym razem nie pamietam
|
Hehe, nikogo nie zabilem, bo przeciez nie jest tam napisane ze ta kobieta jest w ciazy, wiec jak robic aborcje skoro nie jest.
A wybralem Roosevelta. |
Cytat:
Hmmm.... od początku cały ten quiz wydawał mi się podejrzany... :) Czyli był jaroszem ? Szczęśliwego Nowego Roku. |
Cytat:
Wegetarianizm to nie jest dieta. Wegetarianizm to jest orientacja etyczna. Co oznacza (w skrócie)sprzeciw wobec zabijania. Więc Hitler jakoś mi tu nie pasuje.On po prostu nie jadł mięsa.I tyle. |
Nawet fajne. Z tym Hitlerem... :D
|
zabilem bethovena i wybralem churchila
rosvelt tez mi pasowal - jesli ktos tyle pali i pije a mimo to jest w stanie zaspokoic 2 kobiety - to znaczy ze niezly z niego macho :) |
Quiz
Być może już było.
Przeczytaj uwaznie i dokonaj wyboru Pytanie 1 Gdybys znal kobiete, ktora ma juz osmioro dzieci, z czego dwoje jest gluchych, dwoje jest slepych a jedno uposledzone umyslowo, przy czym owa kobieta jest chora na syfilis, to czy zalecalbys aborcje? Zanim przeczytasz odpowiedz na koncu, odpowiedz tez na drugie pytanie. Pytanie 2 Masz wybrac przywodce dla calego swiata. Jest trzech kandydatów: Kandydat A: konsultuje sie z astrologiem, ma powiazania ze skorumpowanymi politykami, ma dwie kochanki, nalogowo pali i wypija 8 do 10 martini dziennie. Kandydat B: Zostal wyrzucony ze stanowiska dwukrotnie, spi do poludnia, uzywal opium w szkole i wypija cwiartke whiskey kazdego wieczora. Kandydat C: Odznaczony bohater wojenny, Wegetarianin, nie pali, czasem pije piwo, jest monogamista. Ktory z kandydatow bylby twoim idealem ? Najpierw wybierz, potem zobacz odpowiedzi (na samym dole). Kandydat A to Franklin D. Roosevelt Kandydat B to Winston Churchill Kandydat C to Adolf Hitler a przy okazji... jesli odpowiedziales "tak" na pierwsze pytanie, to wlasnie zabiles Beethovena |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:51. |