![]() |
Witam!
haha TABELMAN :P moze to ktos, kto podczas imprezy spi, z glowa na stole, w dobrze znanej wszystkim pozycji :P no a CHAIRMAN wiadomo - patrz post czero |
Cytat:
A co znaczy Tableman to nie wiem???. Chyba nie ma takiego slowa ;). |
Cytat:
|
heh robole z nas ;)
|
Witam!
moze i na nas roboli kiedys przyjdzie czas i obejmiemy stanowiska kierownicze... wtedy zmienie napis pod nickiem na CHAIRMAN |
Spoko :piwo:
|
to taka przenosnia...
|
Cytat:
|
widze jak narazie obsadzono wszystkie stanowiska kierownicze - tylko roboli brak :)
|
no ludzie, trche wntuzjazmu, troche zycia. nie badzcie sceptyczni. ja sie staram i mecze zeby to forum tez jakos wygladalo. i wy sprobujcie ...
Ciapek no co jest Jasut, Tomgoo ... |
Teraz forum powinno byś :spoko:
|
eheheheh, no marne szanse.
Pod jaką stroną wogóle jest to forum? Jaka tematyka? Jak mają tam ludzie trafiać. Ale jaja, patrze a tam moderatorzy już są, hehe Mallow i Kowalik no nieźle.:) |
Skórki nie moge coś założyć, ale uaktuwalniłem forum. Co teraz sądzicie (powchodzcie do działów)
|
- Hmm proszę o ocenę w skali 1-6
1+ Ponieważ 1) jest to zwykłe phpbb nawet nie potrudziłeś się w znalezieniu skórki.. 2)+ za "trud" zrobienia działów - ożywienie - czyżby zmarło? :) Tak samo jak pawelblu sądzę iż toforumnie ma zabardzo szans na przetrwanie . Forum musi przyciagac i sprawić że kiedy user tam wejdzie to będzie chciał wrócić. Musi go czymś zainteresować. Może lepiej przemianować forum na jakieś tematyczne (ujednolicone) które będzie taktować w jednym temacie a nie o "dupie marynie" .... Pozdrawiam. |
Cytat:
Podziwiam kreatywnosc, no ale coz z tego ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |