![]() |
Do znawcow INCREDI
Witam!
Zarejestrowalem sie na www.pewna-kasa.prv.pl no i zalozylem konto email do takich celow. Korzystam z IM XE no ale nie chce, aby ten 'spam' sciagal sie do tego samego folderu co zwykla poczta, tylko do nowgo folderu, przypuscmy ze do "KASA" jak ja mam skonfigurowac konto tka, aby mi tam sciagal poczte z tego konta ... dzieki |
Witam!
a potrzebujesz ten spam? moze uzyj skrzynki bogiego i kasuj go od razu na serwerze :) |
Mowisz o stronie mallowex.w.interia.pl ?? ||
|
Cytat:
Remix chodzi o to ze je bym chcial zarabiac przez ten spam ... |
Witam!
rozumiem.. ale na czym to dokladnie polega? musisz tylko odbierac ten spam, czy jeszcze musisz tam na jakies linki klikac? wystarczy, ze na skrzynce Ci sie pojawia, czy musisz je sciagnac na dysk? |
chodzi o to zebym odebral te maile ... i jakies tam linki klikal, i wchodzil na te polecone stron etc... wiem, ze moglbym korzysta z 2 klientow ... ale to trche klopotliwe. Byc moze zna ktos z was jakis program co by tak zrobil ... wiem ze the bat sciaga kazda poczte do innego folderu .. ale brakuje mi powiadamiacza z Incredi ...
|
@Mallow-
Chyba nie wierzysz w to, ze uda ci sie cokolwiek zarobic:D Jezeli odpowiedz jest twierdzaca:D to powodzenia:D daj znac ile zarobiles:D Optymista:) |
HA ... HA ... HA ...
1.52 juz mam ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:30. |