![]() |
Obraz Chyba Siadł!!
Mam problem-a mianowicie ostatnio ściagnąlem kilka programów(w obrazach bin cue) i wszytko było OK aż tu nagle jak chcę zamontować go w virtualnym dysku jako obraz to mi wyskakuje komunikat
"Cue sheet : line 1-Plik nie jest dostępny" Moge go normalnie nagrac na CD ale nie chce mi się obraz zamontować w virtalu(alcochol120%)inne działają normalnie!!! O co chodzi??Może mi ktoś wyjaśnić!!Thx very much!! |
ścieżka dostępu do pliku *.bin jest inna w tym pliku niż u ciebie na dysku trzeba wyedytować i poprawić
|
Cytat:
|
O to chodziło!!!!!!!!!
BIG THX fo @ll |
Również za pomocą programu CueMaker można stworzyc plik cue do obrazu bin.
http://seba.wsm.wielun.pl/pliki/cuemaker_0.2beta.rar |
tylko po co ten .cue do pliku .bin? montujesz sam .bin i po sprawie ;) np daemon tools
.cue sa wazne tylko do .mp3/.wav, gdy cue przenosi informacje o sciezkach i cdtexcie |
Cue tez jest potrzebny do wypalenia obrazu w NERO i nie tylko.
|
Film *.BIN
Podepne sie pod ten temat.
Mam film (stary Terminator3) jako zbiór BIN. Nie mam problemu z odtwarzaniem bo All Player odtwarza BIN. Natomiast próbowałem uzyskać faktyczny zbiór filmu i nie daje rady. cuemaker_0.2beta utworzył zbiór cue ale po zamontowaniu do wirtualnego CD z Alcoholu powstało kilka katalogów EXT,SVCD i MPEG2. W tym ostatnim jest zbiór AVSEQ01.MPG ale otwarcie go All Playerem już nie jest możliwe ( Pisze brak filmu). Gdzie popełniam błąd lub czego nie mam ? |
@ SEBA - jak chce wypalic obraz to go podpinam w daemonie i pale kopie w locie z virtuala - metoda pewniejsza nie zastanawianie sie czy nero tym razem da sobie rade z plikiem (np iso obrabianych w innych programach nie przyjmuje)
co do filmu - podepnij sam bin w daemonie i sprobuj przekopiowac ten pliczek na hdd |
Cytat:
Czyli z alcoholem byłem w tym samym miejscu - trzeba było tylko przekopiować. Jeszcze raz dzięki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |