![]() |
Pomocy z Simsami Balangą
Mam teac 512eb i ustwiłem nagrywanie wedłóg programu clone xl i po nagraniu płytki nie chcę chodzić , simsy są zabezpieczone safe disc 2 i jak skopiować ja aby chodziła (jak ustawić parametry czy tylko tak jak wskazuję clone xl czy coś dodać)
|
nie skopiujesz swoim sprzętem ściągnij cracka i po kłopocie
|
Kopiowałeś z orginału ?
|
raczej z oryginału z tego co wnioskuję ....
jedynie co z taką płytką mozesz zrobić aby nie wywalić do kosza to ściągnąć play backupa z np.: cdrinfo i odpalić taką żółtą buźkę podczas odpalania gry wtedy powinna pojść na każdym kompie ... chociaż pozdro 6 |
Hmmm....
Z tego co pamiętam, gry zabezpieczone safedisc 2 można było przegrać i odpalić na Teac 512EB.... Spróbuj tak: zaznacz "subchannel data i audio", "fast error skip" (we właściwościach ustaw "3" i "hardware" lub "software". Przegraj (najlepiej na RW) bez zaznaczania żadnych dodatkowych opcji, i sprawdź czy chodzi. Robione kopie zapasowe moich oryginałów "chodziły" bez problemu na nagrywarce Ricoh (na Teac'u robiłem chyba(?) to również). Jeżeli to nic nie da - no cóż - polecam jakiś *****, playbackup, albo.... nagrywarkę Philipsa :) (jako drugą oczywiście). pozdrawiam |
Gra Ci bedzie chodzić, ale tyko i wyłącznie jak ja zainstalujesz i będziesz odpalał z nagrywarki. Możesz zapomnieć o zrobieniu kopi koledze :-( No chyba, że skorzystasz z porad kolegów wyżej.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |